salvamont1_4538f.jpg

Un ATV, condus de un tânăr de 22 de ani, a părăsit partea carosabila și a ieșit în decor, într-o zonă înclinată, cu vegetație, aflată la o diferență de nivel de circa 6-7 metri. Conducătorul vehiculului și o femeie însărcinată, pasager al autovehiculului, au fost transportați la spital.

CITEȘTE detalii despre ACCIDENTUL ÎN CARE A FOST IMPLICATĂ ȘI O GRAVIDĂ

Potrivit datelor furnizate de polițiștii prahoveni, tânărul nu consumase băuturi alcoolice, înainte de a se urca pe ATV.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei doi au fost transportați la spital, având mai mult traumatisme suferite în urma căzăturii.

Conform informațiilor oferite de către Serviciul de Ambulanță Prahova, tânăra, însărcinată în luna a V-a, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, cu traumatism abdominal, traumatism hemitorace stâng și claviculă dreaptă. 

Bărbatul a suferit un traumatism la umărul stâng și a fost transportat la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului din Sinaia.

Foto: Salvamont Prahova și IPJ Prahova 

WhatsApp-Image-2020-02-02-at-134212
salvamont1
be8179e1-fbde-4212-acbc-b6c84bf49955
salvamont
atv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg