Accident pe DJ101 P, între localitățile Măgureni și Bobolia. Un auto s-a răsturnat într-o râpă

0
accident-magureni-bobolia_5e967.jpg

accident-magureni-bobolia_5e967.jpg

Accidentul rutier s-a produs, marți seară, pe DJ101 P, între localitățile Măgureni și Bobolia, după ce un auto s-a răsturnat într-o râpă.

UPDATE: În urma verificărilor efectuate, în afara localității Bobolia, pe sensul de mers către Măgureni, a fost descoperit un autoturism într-o râpă, la aproximativ 20 de metri de partea carosabilă, într-o zonă cu vegetație abundentă. În habitaclul acestuia nu se afla nicio persoană, polițiștii stabilind că vehiculul aparține unui bărbat de 49 de ani din comuna Măgureni.  Polițiștii au constituit o echipă de căutare, care, la o distanță de aproximativ 2 km, sub podul CFR situat la limita dintre comuna Bănești și Poiana Câmpina, pe un drum neasfaltat, a descoperit un bărbat, identificat ca fiind proprietarul autoturismului susmenționat. Acesta a fost declarat decedat de cadrele medicale sosite la fața locului, trupul neînsuflețit fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă,cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

O persoană a sunat la 112 și a alertat autoritățile. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță.

Potrivit IPJ Prahova, Poliția efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt.

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău