ranit-ambulanta_9a9de.jpg

Accident rutier, luni seară, la intersecția străzilor Republicii cu 9 Mai din Băcoi. Două mașini au fost implicate. În urma impactului, o fetiță a suferit un traumatic cranio-cerebral și se pare că este în stare gravă.

UPDATE Din păcate, fetița a murit

Potrivit primelor date furnizare de polițiștii prahoveni, accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, în care se aflau patru adulți și o fetiță de 9 ani, copila a fost proiectată prin parbriz în afara autoturismului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Lovitura a fost puternică, și potrivit cadrelor medicale care acordă primul-ajutor, starea victimei pare gravă.

La locul evenimentului au fost mobilizate un echipaj de stingere și unul de prim ajutor.

Poliția face cercetări. 

Revenim cu detalii

Foto cu caracter ilustrativ

ranit-ambulanta_7a99b.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg