Accident grav pe DN71 Târgoviște – Sinaia, în județul Dâmbovița Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat peste o femeie – FOTO

0
camion-lemne-dn71_0cc44.jpg

camion-lemne-dn71_0cc44.jpg

Accidentul rutier a avut loc, vineri dimineață, pe DN71, pe raza localității Motăieni, din județul Dâmbovița, după ce un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat în afara carosabilului, moment în care o femeie, care se afla pe marginea drumului, a fost accidentată grav.

UPDATE – Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, victima a decedat. Potrivit IPJ Dâmbovița, cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a modului cum s-a produs evenimentul rutier. 

Evenimentul nefericit a avut loc pe DN 71 Târgoviște – Sinaia, în zona localității Moțăieni. Conducătorul unui autocamion încărcat cu lemne nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed și, din cauza unei surpări mai vechi a părții carosabile, s-a răsturnat peste o persoană care se afla pe marginea drumului public.

Persoana în cauză se află în viață și i se acordă îngrijiri medicale la fața locului. La fața locului acționează echipaje medicale și de pompieri.

Femeia rănită a fost scoasă de sub camion. Aceasta este în stare gravă. Medicii ajunși la fața locului au constatat că victima este inconștientă și prezintă mai multe traumatisme.

„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigurare şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate”, a precizat Centrul Infotrafic..

camion-lemne-dn71_d1aa5.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău