ambulanta_noaptea_400x_02433600.jpg

Tânăra de aproximativ 18 ani era pasageră în autobuz. Polițiștii cercetează împrejurările în care fata a ajuns pe asfalt.

UPDATE Cum s-a produs accidentul. Reacția TCE Ploiești

Accidentul s-a produs la rondul 2 de pe Bulevardul Independenței din Ploiești, miercuri seara, în jurul orei 20.30.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Momentan nu este clar cum s-a dezechilibrat, însă tânăra aflată în apropierea unuia dintre geamuri nu a reușit să găsească un punct de sprijin, căzând prin geam.

A ajuns astfel pe carosabil, suferind traumatism cranio-cerebral și traumatism lombar.

A fost preluată de un echipaj al Ambulanței Prahova și transportată la Urgențele SJU, pentru evaluare și îngrijiri medicale.

Polițiștii cercetează acum împrejurările în care s-a produs neverosimilul accident, urmând să stabilească și vinovăția în acest caz.

Știre în curs de actualizare. (surse info IPJ Prahova și SAJ Prahova)


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.