fbpx

632-1.jpg

Chiar dacă vorbim despre mașini second hand, sumele alocate unor astfel de achiziții nu sunt deloc de neglijat. Riscul de a achizționa o mașină cu probleme este destul de mare, așa că o verificare suplimentară nu strică.

Sunt foarte multe metode de a ascunde numărul de km sau problemele unei mașini, de la cele tehnice, pânî la istoricul unor daune, urmare a implicării în accidente.

O mașină care ”arată bine” poate fi lesne cosmetizată, în realitate fiind un pericol public. De la inspecția vizuală, până la mersul la un service pentru o verificare amănunțită, toate pot să scoată la iveală diverse probleme, însă nu pe toate.

Cu cât mai multe verificări, cu atât mai multe șanse de a depista eventualele nereguli. O variantă la care puteți apela este introducerea seriei de șasiu pe inspectorauto.ro, în link-ul de AICI

Ce poți afla: verificare inregistrari kilometri reali, verificare istoric daune Romania, interventii asupra caroseriei, verificare istoric revizii doar la anumite masini, daca masina figureaza ca furata, decodare completa VIN, lista optiuni din fabrica.

Desigur, un astfel de serviciu presupune și costuri, însă un sms de 7 euro reprezintă o investiție care merită, în raport cu posibila pierdere generată de o achiziție dezastruoasă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg