632-1.jpg

Chiar dacă vorbim despre mașini second hand, sumele alocate unor astfel de achiziții nu sunt deloc de neglijat. Riscul de a achizționa o mașină cu probleme este destul de mare, așa că o verificare suplimentară nu strică.

Sunt foarte multe metode de a ascunde numărul de km sau problemele unei mașini, de la cele tehnice, pânî la istoricul unor daune, urmare a implicării în accidente.

O mașină care ”arată bine” poate fi lesne cosmetizată, în realitate fiind un pericol public. De la inspecția vizuală, până la mersul la un service pentru o verificare amănunțită, toate pot să scoată la iveală diverse probleme, însă nu pe toate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu cât mai multe verificări, cu atât mai multe șanse de a depista eventualele nereguli. O variantă la care puteți apela este introducerea seriei de șasiu pe inspectorauto.ro, în link-ul de AICI

Ce poți afla: verificare inregistrari kilometri reali, verificare istoric daune Romania, interventii asupra caroseriei, verificare istoric revizii doar la anumite masini, daca masina figureaza ca furata, decodare completa VIN, lista optiuni din fabrica.

Desigur, un astfel de serviciu presupune și costuri, însă un sms de 7 euro reprezintă o investiție care merită, în raport cu posibila pierdere generată de o achiziție dezastruoasă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.