modernizare-podul-inalt-planuri-primaria-ploiesti.jpg

Proiectul, care se dorește a fi realizat cu fonduri europene, vizează modernizarea străzii Gheorghe Grigore Cantacuzino, din zona Podul Înalt.

Astfel, în zona pasajului CFR Podul Înalt, municipalitatea propune lărgirea la patru benzi, reabilitarea străzii Gheorghe Grigore Cantacuzino, tronson Șoseaua Vestului – limită oraș, inclusiv realizarea unui terminal multimodal. Acest ultim obiectiv ar urma să fie prevăzut cu o parcare cu o suprafață de 3.500 de metri pătrați pentru parcarea autoturismelor, dar și cu o parcare pentru tir-uri, dar și o stație pentru trolee și o zonă destinată microbuzelor. Planurile mai includ realizarea de spații verzi în zonă.

Propunerea municipalității vizează, astfel, și lărgirea la patru benzi a actualului pasaj de la Podul Înalt, soluție propusă pentru fluidizarea traficului din zonă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La această oră, proiectul este în faza de obținere a autorizației de mediu la Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, fiind demarate deja demersuri pentru realizarea studiului de fezabilitate.

Termenul limită de depunere a proiectului pentru atragerea de finanțare europeană este februarie 2018.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg