Explicația primarului Dobre pentru dezastrul de la Parcul Vest

0
parc-vest.jpg

parc-vest.jpg

Buruieni înalte, seră nefuncțională, momentan, probleme la terenurile de sport și la lac, dar și mulți copaci uscați, la scurt timp de la plantare… Acestea sunt doar o parte dintre situațiile identificate la Parcul Municipal Ploiești.

Ploieștenii, pe bună dreptate, au reclamat nu de puține ori situația de la Parcul Municipal Vest, o investiție suportată nu doar din fonduri europene, ci și de la bugetul local.

În luna februarie a acestui an, Primăria Ploiești a organizat o licitație cu privire la efectuarea unei expertize la Parcul Municipal Vest, în ideea de a se stabili clar cum anume s-a ajuns la acest dezastru. Oferta câștigătoare a fost desemnată cea prezentată de SC Funciara SRL, cu prețul de 24.800 lei fără TVA.

Termenul de prestare a serviciilor a fost de 30 de zile, însă municipalitatea a solicitat clarificări cu privire la situația prezentată de expert. 

Expertiza, a susținut astăzi primarul Adrian Dobre, trebuie să lămurească dacă la Parcul Municipal Vest este problema proiectantului sau a constructorului.

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a susținut că problemele de la Parcul Municipal Vest sunt multiple. Cât privește bălăriile pentru acestea chiar nu există justificare, chiar dacă suprafața de cosit este de peste 30 de hectare, a susținut edilul municipiului Ploiești, care a precizat că la această oră există două moto-coase, care asigură necesarul de utilaje pentru această operațiune. Se pare însă că singurul lucru care a lipsit a fost un șef care să coordoneze întreaga activitate, postul fiind vacant și la această oră, în ciuda faptului că a fost scos la concurs. Așa se face că, din cele 30 de hectare numai cinci au fost cosite, spre disperarea ploieștenilor care ajung în zonă.

Primarul Adrian Dobre a susținut însă că sunt și alte probleme la Parcul Municipal Vest, în zona lacului, dar și a terenurilor de sport.

20170601_141630.jpg

expertiza-parc.jpg

ploiesti-parc-vest.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău