parc-vest.jpg

Buruieni înalte, seră nefuncțională, momentan, probleme la terenurile de sport și la lac, dar și mulți copaci uscați, la scurt timp de la plantare... Acestea sunt doar o parte dintre situațiile identificate la Parcul Municipal Ploiești.

Ploieștenii, pe bună dreptate, au reclamat nu de puține ori situația de la Parcul Municipal Vest, o investiție suportată nu doar din fonduri europene, ci și de la bugetul local.

În luna februarie a acestui an, Primăria Ploiești a organizat o licitație cu privire la efectuarea unei expertize la Parcul Municipal Vest, în ideea de a se stabili clar cum anume s-a ajuns la acest dezastru. Oferta câștigătoare a fost desemnată cea prezentată de SC Funciara SRL, cu prețul de 24.800 lei fără TVA.

Termenul de prestare a serviciilor a fost de 30 de zile, însă municipalitatea a solicitat clarificări cu privire la situația prezentată de expert. 

Expertiza, a susținut astăzi primarul Adrian Dobre, trebuie să lămurească dacă la Parcul Municipal Vest este problema proiectantului sau a constructorului.

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a susținut că problemele de la Parcul Municipal Vest sunt multiple. Cât privește bălăriile pentru acestea chiar nu există justificare, chiar dacă suprafața de cosit este de peste 30 de hectare, a susținut edilul municipiului Ploiești, care a precizat că la această oră există două moto-coase, care asigură necesarul de utilaje pentru această operațiune. Se pare însă că singurul lucru care a lipsit a fost un șef care să coordoneze întreaga activitate, postul fiind vacant și la această oră, în ciuda faptului că a fost scos la concurs. Așa se face că, din cele 30 de hectare numai cinci au fost cosite, spre disperarea ploieștenilor care ajung în zonă.

Primarul Adrian Dobre a susținut însă că sunt și alte probleme la Parcul Municipal Vest, în zona lacului, dar și a terenurilor de sport.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

20170601_141630.jpg

expertiza-parc.jpg

ploiesti-parc-vest.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg