drumuri-judetene-gropi-lucrari-consiliul-judetean-prahova.jpg

Consiliul Județean Prahova va demara licitația pentru asfaltarea tronsoanelor de drumuri județene cu probleme. Președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader, a lansat un apel către cetățeni să semnaleze, până la finele săptămânii, tronsoanele de drum care necesită intervenția de urgență.

Într-o postare pe o pagină de socializare, președintele Consiliului Județean Prahova anunță demararea procedurii de licitație privind execuția de lucrări de așternere de covoare bituminoase, acolo unde căile de acces sunt pline de gropi. 

Citește și: Lista drumurilor județene din Prahova propuse la licitație pentru asfaltare - VIDEO

„ (...) Așa cum v-am spus, Consiliul Județean urmează să demareze licitația privind execuția lucrărilor de așternere de covoare bituminoase pe rețeaua de drumuri județene. De aceea, vă rog să continuați să-mi trimiteți propunerile dumneavoastră referitoare la tronsoanele de drumuri județene, unde considerați că este nevoie de intervenția noastră. Aștept cu mult interes sesizările dumneavoastră până la sfârșitul acestei săptămâni! Vă mulțumesc!”, este postarea făcută pe pagina de Facebook de către președintele Consiliului Județean Prahova,