groapa mihai bravu

Situația gropii este mai veche de două săptămâni și, din păcate, problema nu a fost rezolvată, în ciuda telefoanelor și a sesizărilor venite din partea locuitorilor din zonă.

 

Un ploieștean ne-a transmis la redacție mai multe fotografii cu groapa care i-a exasperat atât pe locuitorii din zonă, dar și pe șoferii care trec pe aici. Groapa se află pe strada Mihai Bravu, în zona căminelor din apropierea căpătului de linie al traseului 104. Iar de vină, spun oamenii, este operatorul care se ocupă de furnizarea apei în Ploiești.

„Vă atașez pozele făcute la fața locului pe parcursul perioadei în care cei de la Apa Nova au efecutuat lucrări.Perioada a ținut două săptămâni, timp în care nu au luat nici-o măsură deși au fost solicitati să găsească o rezolvare în urma conductei sparte din data de 25.02.2016. În acea noaptea a curs apa pe stradă și în căminele caselor. Vineri dimineata, pe 26.02.2016, au venit la lucru, au blindat conducta magistrală și la ora 12:00 au plecat fără a astupa groapa doar imprejmuind-o. Astăzi 04.03.2016 la aceeasi groapă s-au aplicat următoarele: balastru piatra nisip. acestea nefiind compactate, groapa s-a surpat din cauza ploii formându-se un crater de 1 metru pătrat de o adancime de 25-35 cm. Groapa este neasigurată, motiv pentru care traficul intens care este pe stradă duce la niște vibrații exact ca la cutremurul din 1977. Au fost solicitați pe parcursul acestei zile de nenumărate ori telefonic. Au răspuns solicitarii dar nu eficient, au adus un buldoexcavator cu nisip într-o cupă, material care a fost împrăștiat cu lopata de către un muncitor, iar din cauza ploii nisipul împrăștiat s-a extins pe stradă și groapa a revenit la normal. Groapa nu a fost nici în momentul de față asigurată”, s-a plâns un ploieștean care ne-a trimis mai multe fotografii de la fața locului.

 

Așteptăm un punct de vedere și din partea operatorului, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ploieșteanul a realizat mai multe fotografii, pe durata celor două săptămâni. Iată fotografiile transmise de ploieșteanul din Mihai Bravu:

 

 

Social
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Întreruperi de apă anunțate de Hidro Prahova

Locuitorii unui sat din Prahova rămân astăzi fără apă. Comunicatul Hidro Prahova: Ca urmare a întreruperii furnizării energiei electrice de către Electrica SA, în satul Țărculești, comuna...

Viața Prahovei
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Avarie Electrica în două zone din Comarnic

Furtuna din noaptea de miercuri spre joi a lăsat fără curent electric două zone din Comarnic, după ce mai mulți copaci s-au prăbușit pe linii. Codul portocaliu valabil în Prahova începând de...