masina parcata pe trecerea de pietoni

În ciuda faptului că la nici câteva sute de metri, Primăria Ploiești a construit o parcare imensă, care a ocupat aproape jumătate dintr-o arteră importantă a Ploieștiului, mulți șoferi preferă să își lase mașinile parcate pe străzi, în zonele în care acest lucru este interzis.

 

Un cititor al observatorulph.ro, ne-a transmis la redacție o fotografie cu un scurt mesaj. „Mi se pare anormal ca primăria să construiască parcări imense, dacă mașinile stau în continuare parcate pe străzi, în locuri interzise. Bunăoară, această mașină este parcată chiar pe trecerea de pietoni. Asta înseamnă să parchezi neregulamentar! Nu este prima dată când se întâmplă să vad așa ceva. Nu vorbim de șoferii care parchează pe două locuri și nu respectă marcajul. În alte țări acest lucru a fost reglementat simplu: acordarea de amenzi. Cu siguranță dacă plătești amendă o dată, plătești și a doua oară, a treia oară nu îți vei lăsa mașina parcată neregulamentar”, spune cetățeanul care ne-a trimis fotografia la redacție.

 

 

 

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

O dubă a luat foc pe DN 1, la Posada

O dubă a luat foc, în această seară, pe DN 1, la Posada.  Din primele cercetări, focul a izbucnit la motor, iar șoferul a reușit să oprească mașina în afara părții carosabile, fără să sufere arsuri. ...