- Publicitate -

Scandal monstru la CSM Ploiești, după ce sportivele de la CSM Ploiești riscă să nu participe la Campionatul Național. „Ce vină au copiii?” – VIDEO

Data:

Distribuie articolul:

Situație dramatică la Secția de Gimnastică Ritmică a CSM Ploiești. Sportivele riscă să nu participe la Campionatul Național. Totul ar fi plecat după ce directorul CSM Ploiești, Dănuț Burghelea, a propus înjumătățirea indemnizației sportivei Sabina Enache, dar și a antrenoarei Simona Puiu, fără o negociere prealabilă. Cel puțin asta este concluzia Comisiei de Monitorizare și Avizare a Activității de la CSM Ploiești care s-a întrunit luni, din nou, pentru identificarea unei soluții.

- Publicitate -

Comisia de Monitorizare și Avizare a Activității de la CSM Ploiești s-a întrunit, din nou, luni, pentru a soluționa problemele de la Secția de Gimnastică Ritmică a Clubului.

La ședință au participat și mamele sportivelor, precum și conducerea clubului, principala problemă fiind că nu a existat o negociere a contractului pentru antrenoarea Simona Puiu.

În lipsa unei negocieri, în prezent antrenoarea Simona Puiu nu are contractf cu CSM Ploiești, iar sportivele riscă să nu poată participa la Campionatul Național din luna iunie.

- Publicitate -

Citește și: Scandal la CSM Ploiești. Gimnastele riscă să nu participe la campionatul național: „Este o bătaie de joc… Este strigător la cer!”

Ședința avea pe ordinea de zi două puncte care au vizat Secția de Gimnastică Ritmică și diverse, însă, discuțiile s-au aprins rapid, pe motiv că întrebările membrilor Comisiei de Monitorizare și Avizare a Activității de la CSM Ploiești au rămas fără răspuns.

Directorul CSM Ploiești a reclamat că „e o presiune asupra Clubului Sportiv Municipal referitor la Secția de Gimnastică Ritmică”.

După cum știți activitatea și contractele au fost încheiate după aprobarea bugetului, până atunci cu acte adiționale, moment în care antrenoarea de la Gimnastică Ritmică i-a fost propusă o sumă de bani, printr-un contract, și nu a fost de acord să semneze acel contract, cu respectiva sumă de bani”, a susținut Dănuț Burghelea, directorul CSM Ploiești, care pe parcursul ședinței a anunțat că se va adresa organelor abilitate, acuzându-i inclusiv pe membrii Comisiei de Monitorizare și Avizare a Activității de la CSM Ploiești.

- Publicitate -

Citește și: Bătaie de joc! Cine le-a evaluat pe gimnastele de la CSM Ploiești. Șeful structurii sportive, Mihai Albu, nu a putut să-și justifice propriul raport – VIDEO

Varianta anunțată de șeful clubului a fost contrazisă atât de membrii Comisiei de Monitorizare și Avizare a Activității de la CSM Ploiești, cât și de mamele sportivelor și de antrenoarea clubului.

Concret, stabilirea unei indemnizații pentru activitatea sportivă ar fi trebuit să aibă loc în cadrul unei negocieri, au reclamat membrii Comisiei de Monitorizare și Avizare a Activității de la CSM Ploiești.

Conform Hotărârii de Consiliu Local trebuia să poarte o negociere. Dânsul a spus că i s-a propus doamnei un contract, dar nu a făcut nicio referire la negociere”, a susținut consilierul local Valentin Marcu, membru în Comisia de monitorizare, care a întrebat dacă a existat o negociere reală a contractului.

- Publicitate -

Explicațiile directorului de la CSM Ploiești au fost rapid contracarate de mamele sportivelor care au reclamat faptul că principalele victime ale acestui conflict sunt copiii. Disperarea mamelor sportivelor este că, după atâția ani de pregătire, gimnastele riscă să nu mai poată participa la Campionatul Național.

Este în joc activitatea noastră, a copiilor. Nu aveți respect față de părinți”, a fost mesajul transmis directorului CSM Ploiești de către mămici și de Simona Puiu, cea care a antrenat ani de zile gimnastele de la CSM Ploiești care au urcat pe podium și au obținut, de-a lungul timpului, rezultate de excepție la campionatele naționale și europene..

„Dumneavoastră sacrificați o secție, munca unor copii și spuneți „dom’le dacă nu vă convine faceți plângere. Copiii ce vină au?”, a întrebat a concluzionat consilierul local Valentin Marcu.

- Publicitate -

Discuțiile s-au aprins rapid, iar la final, după multe discuții, dar și acuzații, de-o parte și de alta a „baricadei”, directorul CSM Ploiești, Dănuț Burghelea, a părăsit sala de ședință, fără să se ajungă la aplanarea conflictului apărut.

„Noi, în calitate de consilieri locali și membrii în acest Comitet de monitorizare apreciem că procedura adoptată prin hotărâre de Consiliu Local nu a fost respectată, motiv pentru care îi vom solicita domnului director reluarea procedurii, respectarea acesteia, un raport de evaluare care să reflecte realitatea, precum și câștigurile Secției de Gimnastică și negocierea să fie conform legii, ambele părți să fie prezente”, a concluzionat consiliesrul local Vlad Fruzina, membru în Comisia de Monitorizare și Avizare a Activității de la CSM Ploiești.

Citește și: Convocare a Comisiei de monitorizare la CSM Ploiești pe tema scandalului secției de gimnastică ritmică – LIVE

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

UPDATE-Lista primarilor aleși în localitățile din Prahova. Rezultate alegeri locale 2024

Observatorul Prahovean a publicat în timp real rezultatele numărătorii...

Observatorul Prahovean, lider de audiență în ziua votului la alegerile locale 2024

Observatorul Prahovean a fost lider de audiență în Prahova...

Andrei Volosevici a pierdut Primăria Ploiești (surse)

Andrei Volosevici, actual primar al Ploieștiului, a pierdut alegerile...

Sinteza „realizărilor” primarului Andrei Volosevici, la final de mandat 2020-2024

La final de campanie electorală ne-am propus să prezentăm...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Medicul Alin Scarlat explică puterea sentimentului de scop în viață

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Ce are de gând cu Ploieștiul. Invitat Mihai Polițeanu, primarul ales [LIVE]

Mihai Polițeanu, primul primar independent care a fost ales...

Cum ar fi putut arăta Ploieștiul dacă primar era Cristian Stan de la Târgoviște [VIDEO]

În timp ce primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, invocă tot...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -