Spitalul Județean de Urgență Ploiești va avea în organigramă 2837 posturi. Va prelua în structură posturile de la Maternitate

1

Desființarea Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploiești și reorganizarea acestuia ca structură a Spitalului Județean de Urgență Ploiești va aduce o modificare a structurii organizatorice. Consiliul Județean Prahova propune o nouă organigramă și statul de funcții de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unitatea medicală urmând să 2837 de posturi, după preluarea celor 336 de posturi de la Maternitatea Ploiești.

Spitalul Județean de Urgență Ploiești va deveni o structură cu 2837 de posturi. Cel puțin așa prevede un proiect de hotărâre al Consiliului Județean Prahova, prin care se aprobă noua organigramă și structură.

Astfel, se propune, potrivit raportului anexat la proiectul de hotărâre, aprobarea unui număr de 2837 posturi rezultat urmare a suplimentării celor 2501 posturi cu 336 de posturi preluate de la Spitalul de Obstetrică – Ginecologie Ploiești, din care 7 posturi de conducere și 329 posturi de execuție.

Pe lista posturilor preluate figurează 6 posturi – șef de secție , 28 posturi medic primar, 9 posturi medic specialist, 1 post biolog specialist, 1 post psiholog practicant, 1 post farmacist șef, 2 posturi asistent medical principal cu studii superioare-S, 1 post asistent medical – S, 1 post asistent medical debutant – S, 14 posturi moașă principală-S, 2 posturi moașă – S, 157 posturi asistent medical principal cu studii postliceale -PL , 9 posturi asistent medical – PL, 1 post statistician medical, 2 posturi registrator medical cu studii medii, 46 posturi infirmiera, 1 post brancardier, 31 posturi ingrijitoare, 3 posturi garderobier, 2 posturi de execuție de consilier, grad II, 1 post de execuție de consilier, grad III, 2 posturi referent de specialitate I, 1 post de execuție inspector de specialitate I, 2 posturi economist IA, 1 post consilier juridic IA, 1 post magaziner , 1 post arhivar, 1 post sofer II, 4 posturi muncitor calificat, 4 posturi de muncitor necalificat.

Structura organizatorică de specialitate a Spitalului Județean de Urgență
Ploiești cu secții în următoarele locații: Nord – str. Găgeni nr.100, str. Buna Vestire
nr. 1-3, str. Boldescu nr.3 ( Romană nr. 116), str. Ana Ipătescu nr.59, str. Oborului
nr.2, B-dul Republicii nr. 271 și str. Mihai Bravu nr.116 însumează un număr total de
1460 de paturi şi 49 paturi pentru spitalizarea de zi.

Guvernul a aprobat, la finele lunii octombrie, desființarea, prin  reorganizare, a Maternității Ploiești, personalul urmând să fie preluat de Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Citește și: Maternitatea Ploiești se desființează. Personalul va fi preluat de Spitalul Județean – foto-document

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Nu sunt de acord medici de la maternitate nu se compara cu cei de la sp jud de urgenta aia sunt plătit dor sa fie cât mai mulți pe lista ….. Nu da nimeni nimic pe tine.. Eu vreau ca conducerea sp de obstretica ginecologie sa rămână la fel e super de treaba conducere si chear oferă serviciile medicale exact ca in Uniunea Europeană….

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău