Gondola Carp, momentan oprită din cauza vântului puternic. La munte ninge, iar zăpada nu lipsește din decor

0

Mini-vacanța de 1 Decembrie a adus la munte, la altitudini de peste 1700 metri, mult așteptata ninsoare. În Prahova, până luni, la ora 10.00, a fost în vigoare un cod galben de vânt puternic și ninsoare viscolită pe creste. Administratorii Gondolei Carp din Sinaia au anunțat că, momentan, instalația pe cablu nu va porni din cauza vântului puternic.

La Cota 1000, potrivit administratorii Gondolei Carp din Sinaia, mercurul în termometre a urcat numai până la 4 grade Celsius.

Totodată, din cauza vântului puternic, Gondola Carp este, momentan, oprită.

„Vânt tare, cu direcție laterală, de la pilonul 8. Deocamdată, Gondola Carp nu pornește”, au anunțat administratorii Gondolei Carp.

Până la ora 10.00, în Prahova, în zona de munte, este valabilă o atenționare de cod galben de vânt puternic, dar și de ninsori viscolite.

Astfel, potrivit ANM,. luni, până la ora 10.00, în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși 90…100 km/h și temporar va ninge viscolit.

Citește și: De luni, vremea se schimbă radical. La Ploiești se răcește și revin ploile

Cei care în mini-vacanța de 1 Decembrie își doresc o plimbare la munte sunt sfătuiți să se intereseze cu privire la condițiile meteo.

Detalii cu privire la funcționarea instalațiilor pe cablu sunt publicate permanent pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău