Primăria Ploiești, cotată cu 4 stele pe Google. Oamenii reclamă lipsa curățeniei, a parcărilor și birocrația. Ce părere aveți?

0

Primăria Ploiești este cotată cu 4 stele pe google și a acumulat în ultimii ani 111 recenzii, multe dintre acestea, indiferent de perioada în care au fost scrise, fie că vorbim de acum trei luni sau de aspecte sesizate în urmă cu 4 – 5 ani, au ca element comun necolectarea deșeurilor menajere. Separat, însă, una dintre problemele spinoase ale orașului o reprezintă locurile de parcare.

Primăria Ploiești, din păcate, nu este cotată cu numărul maxim de stele, asta și pentru că, probabil, problemele din municipiu sunt cu mult mai multe față de cele ale unei alte instituții locale.

Pe primul loc în topul sesizărilor predomină lipsa curățeniei, iar acest aspect se întinde pe o perioadă lungă de timp, reclamațiile de acest fel datând chiar și în urmă cu 4-5 ani.

Julian – Adrian a reclamat, în urmă cu o lună, problema gunoiului de la blocurile turn din Ploiești.

„Blocurile turn din Ploiești sunt adevărate focare de infecție. Șobolanii au creat adevărate tranșee, iar exterminarea lor este aproape imposibilă. Muștele și gândacii sunt principalele surse de transmitere a microbilor în rândul oamenilor.

Mirosurile degajate de deșeurile menajere au devenit insuportabile, mai ales pe timpul verii.

Ghenele de gunoi au fost inventate, desigur, din motive de comoditate.  Cum însă lenea are un preț, ghenele prezintă și un dezavantaj uriaș: adesea, gunoaiele se blochează în drumul spre subsolul blocului și, firește, împrăștie un miros nedorit în casa scării…”,

Maria Grigorescu a reclamat, în urmă cu trei luni, gunoaiele: „Se urcă gunoaiele în capul nostru dl. primar”, susține Julian – Adrian.

Miha a dat cinci stele pentru personalul din Primăria Ploiești: „Personal amiabil și timp de așteptare scurt, soluționare rapidă! Felicitări”, a scris pe pagina de Google.

Toma Antonescu a dat însă numai trei stele, pe motiv că n-am scăpat încă de birocrație: „Ai cu cine discuta, dar birocrația, adresele, timpul de răspundere și soluționare a adreselor lasă de dorit. Sunt multe de spus și afirmat”.

Citește și: Ce note dau prahovenii instituțiilor publice pe google: ”La garda de mediu dau o stea că 0 nu se poate!”

Bineînțeles, lipsa locurilor de parcare vizează o altă problemă a orașului, iar la capitolul angajați ai municipalității părerile sunt împărțite.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău