Un singur ofertant, ACS Petrolul 52, la licitația pentru mărci

1

Primăria Ploiești organizează, joi, la ora 10.00, o nouă licitație pentru atribuirea, cu titlu oneros, a celor șase mărci ale Petrolul. Singurul ofertant este ACS Petrolul Ploiești, care de altfel a anunțat, public, că va participa la licitație.

Licitația publică are loc, joi, la ora 10.00, iar obiectul îl reprezintă atribuirea, cu titlu oneros, a celor șase mărci deținute de municipalitate, respectiv „FC Petrolul Ploiești”, „Petrolul 95”, „Petrolul 52”, „FC Petrolul Ploiești 1924”, „Fotbal Club Petrolul” și „Petrolul Ploiești”. Prețul de pornire la licitație este de 100.913 lei.

Precizăm că până la termenul limită de depunere a ofertelor a fost marți, 25 octombrie, ora 11.00,  iar până la această dată a fost depus un singur dosar de participare, al ACS Petrolul 52.

ACS Petrolul Ploiești a anunțat, public, că va participa la licitația privind atribuirea celor șase mărci.

„Cu sprijinul membrilor fondatori ai Asociației și cu concursul colegilor mei din club am întocmit și depus documentația necesară participării la licitație. Mărcile trebuie să revină acasă, la singura echipă cunoscută de toată lumea drept Petrolul, și avem speranța că lucrurile vor intra cât mai curând în normalitate”, a precizat președintele Costel Lazăr, potrivit comunicatului emis de ACS Petrolul 52.

Persoanele împuternicite să reprezinte Asociația la procedura de licitație au fost nominalizate în ședința Adunării Generale, acestea fiind Costel Lazăr, Octavian Grigore și Ion Cojocaru.

Citește și: ACS Petrolul a depus documentația la licitația pentru mărci organizată de Primăria Ploiești

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a lansat, miercuri, un apel către societățile care doresc să ajute echipa.

„Eu îi rog public să o ajute pentru că, și dacă erau pe ultimul loc, ceea ce nu-i cazul, și îi felicit pentru că sunt pe primul loc, este vorba despre un fenomen care privește Ploieștiul sau mai exact ploieștenii, și nu numai ploieștenii, prahovenii, și este în inima tuturor. Așa că, dacă doresc să se implice financiar și pot ajuta, să o facă”, a susținut Volosevici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău