Au fost aprobate scenariile de funcționare a unităților de învățământ din Prahova

0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova s-a întrunit în această după-amiază, 20.10.2021, pentru aprobarea scenariilor de funcționare și organizare a cursurilor în unitățile de învățământ din Prahova.

Aprobarea a fost dată după înaintarea documentației de către Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Direcția de Sănătate Publică Prahova care anterior au avizat propunerea consiliului de administrație al unității de învățământ preuniversitar/conexe.

Propunerea este fundamentată pe baza cazurilor confirmate de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-o unitate de învățământ /conexă, precum și în funcție de infrastructura și resursele existente în fiecare unitate de învățământ.

Așadar, activitatea unităților de învățământ regăsite în tabel, se va realiza în sistem online, pentru o perioadă de 14 zile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău