Marca FC Petrolul Ploiești, scoasă la licitație – PROIECT

0

Marca FC Petrolul Ploiești va fi scoasă la licitație. Cel puțin așa prevede un proiect de hotărâre care se va afla, la finele lunii septembrie, pe ordinea de zi a Consiliul Local Ploiești. Municipalitatea ploieșteană a mai organizat două licitații, pentru toate cele șase mărci ale Petrolului, însă nu s-a prezentat nimeni.

Subiectul legat de mărcile Petrolul a trezit, în ultimele luni, numeroase discuții controversate la Ploiești.

Totul pleacă de la faptul că licența pentru folosirea mărcilor a expirat, iar până acum municipalitatea a scos toate cele șase mărci la licitație, însă nu s-a prezentat nimeni.

Citește și: Discuții aprinse la Primăria Ploiești pe tema mărcilor. ACS Petrolul 52 vrea asociere cu SC Hale și Piețe, iar suporterii vor să fie scoasă la licitație o singură marcă – VIDEO

Ultimele discuții pe această temă au avut loc pe 3 septembrie, dată la care unii suporteri și reprezentanții clubului au solicitat ferm scoaterea la licitație doar a mărcii FC Petrolul Ploiești.

În aceeași zi, 3 septembrie, Uniunea Suporterilor Petroliști a transmis un comunicat intitulat ”Petrolul este numai unul!”:

Uniunea Suporterilor Petroliști a luat act cu stupoare și cu îngrijorare de opiniile exprimate în ultima vreme în public, atât de către membrii ai ACS Petrolul 52, cât și de către reprezentanți ai singurei asociaţii de suporteri rămasă alaturi de Membrii Fondatori, în interiorul ACS Petrolul 52, cu privire la siglele Petrolul.
Cele 6 sigle Petrolul NU POT FI DISOCIATE, ele constituind trepte pe care s-a construit istoria clubului, fiecare din ele fiind asociată cu etape diferite în dezvoltarea și devenirea Petrolului în ceea ce reprezintă el astăzi. Pentru a respecta spiritul suporterilor, singurul care asigură și legitimează în acest moment continuitatea echipei și palmaresul acesteia, este extrem de necesar ca cele 6 mărci să intre în folosința unuia și aceluiași utilizator. Valoarea unei mărci este dacă nu nulă, cel puțin diminuată în absența celorlalte cinci, care sunt fațetele aceluiași fenomen, numit Petrolul Ploiești.
Mai mult, separarea mărcilor Petrolul și licitarea lor independentă poate crea un risc potențial de apariție simultană a până la 6 echipe Petrolul, toate deținând legitimitate din punct de vedere juridic.
PETROLUL ESTE UNUL SINGUR ȘI AȘA TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ!
De aceea licitația pentru cesionarea dreptului de a utiliza mărcile Petrolul nu poate avea loc decât cu cele 6 mărci Petrolul în bloc, nu separat. Totul sau nimic! Nu credem că poate exista cale de mijloc…
Hai Petrolul!

La finele lunii septembrie, proiectul de hotărâre se va afla pe masa aleșilor locali. Inițiativa prevede atribuirea prin licitație publică a mărcii FC Petrolul Ploiești, precum și regulamentul pentru organizarea și desfășurarea licitației.

Conform caietului de licitație propus, prețul de pornire al licitației publice pentru marca FC Petrolul Ploiești este de 17.523 de lei.

Proiect hotărâre:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău