„Mă simt în elementul meu!” – Prima declarație a lui Horia Tiseanu, pus șef peste termoficarea Ploieștiului

2

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, este, așa cum anunțam ieri, noul director al ADI Termie, asociație de dezvoltare comunitară, ce are ca rol gestionarea sistemului de termoficare la nivel de municipiu Ploiești. „Mă simt în elementul meu”, susține fostul edil al Câmpinei cu referire la noua sa funcție publică la nivel de județ.

Asociația condusă de Horia Tiseanu a fost constituită prin asocierea CJ Prahova cu Primăria Ploiești, principala sarcină acum fiind pregătirea tuturor pașilor premergători găsirii unui nou operator de termoficare la nivel de Ploiești. Asta deoarece, în mai 2022, actualul contract cu Veolia Energie Prahova expiră. Totodată, Tiseanu ar urma să se ocupe și de viitoarele proiecte de modernizare a sistemului de termoficare.

„Mă simt în elementul meu, chiar dacă am avut o pauză mare în activitate. Am fost un inginer bun cât timp am lucrat la Neptun Câmpina și am convingerea că voi face față cu succes acestei noi provocări!”, a declarat Tiseanu pentru publicația locală oglindadeazi.ro.

Horia Laurențiu Tiseanu a fost primar al Câmpinei timp de patru mandate. Numele său este legat de mai multe dosare penale, fiind acuzat de procurorii DNA de trafic de influență, abuz în serviciu și instigare la săvârșirea infracțiunii de delapidare în formă continuată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Mai smechere, e vorba de cum ne vom simti noi in iarna asta. Si nu e vorba numai de scumpirea gigacaloriei, ci si de temperatura din apartamente. Sa nu ne spui sa mai punem o haina pe noi, ca a mai zis-o unul si nu i-a fost bine.

  2. Sa vedeti cum o sa il ia in ras ploiestenii.Sper sa nu adoarma lumea prin Casa Alba cand va incepe sa vorbeasca.Sa vedeti ironii din partea Psd.Parca era si profesor in ,,Tisistan ” la Energetic rullz/

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău