Primăria Ploiești vrea să dărâme sediul SC Hale și Piețe și să construiască o parcare etajată. Noul termen anunțat pentru modernizarea pieței centrale – VIDEO

4

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat, luni, că proiectul privind refacerea pieței centrale ar urma să vină la pachet cu o soluție privind realizarea unei parcări P+3, în locul sediului SC Hale și Piețe, care ar urma să fie dărâmat. Termenul pentru construirea unei piețe noi este de doi ani, potrivit primarului Volosevici.

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că, o nouă piață centrală modernă ar urma să fie realizată „în doi ani maxim”.

Mai mult, proiectul ar urma să includă și realizarea unei parcări etajate în locul actualului sediu al SC Hale și Piețe.

„Eu vreau să schimb un pic lucrurile. Varianta de lucru de acolo, discutată cu directorul și cu cei din CA, este să construim un parter să fie platoul, sus o zonă de magazine, cele care sunt practic în dreapta, și atunci tot ce înseamnă partea de din dreapta, inclusiv clădirea administrativă să fie dărâmată și să se facă un parter + 3, pentru că permite gradul de înălțime, să fie parcări”, a precizat Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului.

Construirea unei noi piețe centrale ar urma să fie realizată cu fonduri de la bugetul local, urmând ca Halele Centrale să fie modernizate prin atragerea de fonduri europene prin Ministerul Culturii, având în vedere că acea clădire este declarată monument istoric.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

4 COMENTARII

  1. Hahahaha…
    Oricum sunt si „autostrada” Gara de Sud – Gara de Vest,
    pasajele subterane de pe Bulevardul Bucuresti, largirea strazii Cantacuzino de la „Podul Inalt”, reabiliatare pasaj „OMNIA”, spitalul de urgenta, gunoiul, si inca cate…
    🙁 🙁 🙁

  2. Mai face si 5-6 km de piste de biciclete! Va curata si albia paraului Dambu pe tot parcursul din Ploiesti! Va reface si trotuarele de pe strada Strandului pana la podul de peste Teleajen! A ajuns un „Miky Maous”!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău