Divizarea parțială a Parcului Industrial Ploiești, condiționată de votul din Consiliul Local

0

Proiectul privind divizarea Parcului Industrial Ploiești și preluarea unei părți de către municipalitatea ploieșteană depinde de votul din Consiliul Local. Proiectul s-a aflat pe ordinea de zi a Consiliului Județean Prahova însă a fost retras, invocându-se necesitatea ca o astfel de intenție să aibă votul Consiliului Local Ploiești.

Proiectul viza preluarea unei părți din Parcul Industrial Ploiești de către municipalitatea ploieșteană, urmând ca, ulterior, Consiliul Județean Prahova să înființeze o nouă societate pentru celelalte locații de la Bărcănești, Urlați, Mizil și Ciorani.

Citește și: Primăria vrea să preia o parte din Parcul Industrial Ploiești. Proiect la Consiliul Județean Prahova

Consilierul județean Mihai Apostolache a solicitat însă ca la baza reorganizării Parcului Industrial Ploiești să existe o solicitare clară a Consiliului Local Ploiești, care să-și exprime astfel intenția de transfer a unei părți din societate.

Proiectul privind divizarea parțială a Parcului Industrial Ploiești a fost retras de pe ordinea de zi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău