Bădescu dă înapoi în scandalul finanţării Petrolului – VIDEO

0
Badescu si Cupa Romaniei

Badescu si Cupa RomanieiDupă ce ieri primarul municipiului Ploiești, Iulian Bădescu, a anunțat că momentan nu sunt bani pentru finanțarea de către municipalitate a FC Petrolul, astăzi edilul a revenit cu o declarație de presă, în care susține că vor fi alocări de fonduri, în mai multe tranșe, pentru echipa ploieșteană.

Ieri, primarul municipiului Ploiești a anunțat că la ora actuală nu sunt bani pentru premierea echipei de fotbal (Citește AICI știrea). Astăzi, pentru prima dată de la numirea sa în funcție, primarul municipiului Ploiești a oferit o declarație de presă în care anunță că, după o discuție cu acționarul majoritar al FC Petrolul, s-a stabilit ca municipalitatea să vireze, până pe 10 iulie, în conturile echipei 1,2 milioane de euro, urmând ca diferența să fie alocată în mai multe tranșe. Iată declarația primarului municipiului Ploiești, Iulian Bădescu:

 

Declarație de presă

“ Dat fiind că în ultima săptămână au apărut speculații cu privire la situația echipei de fotbal Petrolul Ploiești, consider necesar sa fac urmatoarele precizări:

Astăzi, am avut o întâlnire cu acționarul majoritar al FC Petrolul, domnul Daniel Capra. În cadrul acestei întâlniri, am stabilit modalitatea de achitare a sumelor stabilite prin hotărârea de Consiliul Local, pentru performanțele obținute de către echipa noastră, în sezonul 2012-2013. E vorba, desigur, de clasarea pe o poziție care permite participarea în cupele europene și de câștigarea Cupei României, o performanță care i-a bucurat pe toți ploieștenii, săptămâna trecută.

Până la sfârșitul lunii iunie, printr-o hotărâre de Consiliu Local, va fi adoptat regulamentul prin care vor fi acordati banii, iar până pe 10 iulie, cand speram să invingem pe Steaua, în Supercupa Romaniei, vom vira în conturile echipei suma de peste 1,2 milioane de euro.

Diferența de până la trei milioane de euro, cât a stabilit Consiliul Local prin hotararea luată, va fi virată către FC Petrolul în mai mule tranșe, pe toată durata sezonului competițional 2013-2014.

Domnul Daniel Capra a fost de acord cu propunera pe care i-am făcut-o, promițând că, având în Primăria Ploiești un partener solid, va menține obiectivele de performanță și pentru sezonul următor.

Vreau sa le mulțumesc ploieștenilor pentru sacrificiile pe care le-au făcut în ultimii ani, pentru sprijinirea sportului de performanță. Avem un stadion cu care ne mândrim, avem o echipa al cărei nume de tradiție le aparține tuturor ploieștenilor și avem cei mai frumoși și fideli suporteri din România.

Pe cei care pun sub semnul întrebării capacitatea Primăriei de a realiza proiectele propuse, îi asigur pe această cale că implicarea în susținerea sportului de performanță nu va afecta nici unul dintre obiectivele majore pe care le-am comunicat public: spitalul de copii, reabiliarea căilor de rulare a tramvaielor, pasajul Mărășești, Parcul municipal Vest, Sala Sporturilor Olimpia.”

Iulian Bădescu

Primarul municipiului Ploiești

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău