„Cupa Micului Pescar”, la Parcul Bucov. Sugestie pentru vacanța elevilor

0

Pentru părinții care nu au planificat cum anume își vor petrece copiii vacanța, Administrația Parcului Memorial Constantin Stere organizează o nouă ediție a concursului de pescuit sportiv pentru copii „Cupa Micul Pescar”. Evenimentul se va desfășura, duminică, 4 iulie, începând cu ora 09.00, în zona lacului din Parcul Bucov.

Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” Ploiești organizează o nouă ediție a concursului de pescuit sportiv pentru copii “Cupa Micul Pescar”, eveniment care se va desfășura duminică, 04 iulie 2021, începând cu ora 09.00, pe lacul din Parcul Memorial „Constantin Stere”, a anunțat, joi, 1 iulie, Primăria Ploiești.

La eveniment pot participa copii cu vârsta între 6-14 ani, iar numărul de participanți va fi în limita locurilor disponibile. Copiii trebuie să fie însoțiți de părinți/bunici/tutore, care vor semna un acord de asumare a responsabilității totale în ceea ce privește minorul.

„Înscrieri la această competiție sportivă se pot face doar la adresa: apmcszoo@yahoo.com sau  la numărul de telefon 0244 275 972, interior 4 (la înscriere trebuie precizat numele, vârsta copilului și un număr de telefon). Informații suplimentare legate de acest eveniment se pot obține prin  intermediul paginilor oficiale de Facebook: https://www.facebook.com/parc.bucov sau https://www.facebook.com/zooploiestibucov/ ”, a anunțat Primăria Ploiești.

Foto cu caracter ilustrativ

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău