Primăria Sinaia a denunțat la Poliție un fals arhitect

0

Primăria Sinaia susține printr-un comunicat oficial că a descoperit un fals arhitect. Acesta ar fi semnat mai multe documentații pentru autorizarea de construcții în ultimii ani folosind datele de identificare ale altei persoane. Observatorulph.ro a încercat să obțină un punct de vedere (telefonic/whatsapp/Facebook) de la persoana acuzată, fără succes însă.

Comunicatul Primăriei Sinaia:

FALS ARHITECT FĂRĂ DREPT DE SEMNĂTURĂ
-avertizare de interes public-

Facem cunoscut publicului numele domnului HURDUBELEA PETRE SILVIU care pretinde dreptul de semnătură ca arhitect. Acesta a semnat mai multe documentații pentru autorizarea de construcții în ultimii ani folosind datele de identificare ale altei persoane.

Falsul a fost descoperit astăzi de către Arhitectul Șef al Orașului Sinaia în colaborarea cu Inspectoratul de Stat în Construcții Prahova care au solicitat verificarea acestuia de care Ordinul Arhitecților din România în urma unor suspiciuni în legatură cu o documentație de urbanism depusă la sediul nostru. Îi mulțumim colegei noastre pentru profesionalismul și responsabilitatea cu care a acționat.

Lansăm acest avertisment public deoarece există posibilitatea ca mai mulți cetățeni să fie expuși, fără voia lor, unui act de fraudă. Menționăm că au fost sesizate organele în drept pentru a ancheta această cauză.

Comunicatul a fost postat și pe pagina de Facebook a Primăriei Sinaia.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău