O clădire simbol din centrul Ploieștiului s-a transformat într-un pericol public – FOTO

Una dintre clădirile simbol ale Ploieștiului, Casa Corpului Didactic, se poate prăbuși oricând. În lipsa oricăror măsuri de protejare a pietonilor sau mașinilor din zonă, riscul producerii unor accidente grave este iminent.

Imobilul are o vechime de aproape 90 de ani și a fost construită în stil neo-românesc după planurile celebrului arhitect Toma T. Socolescu.
Potrivit paginii de Facebook Iubesc Ploiestii, acest imobil a găzduit decenii bune cadrele didactice și familiile acestora, iar la parter era o librărie, un cinematograf și în subsol se afla o tipografie.
Lucrările de reabilitare a clădirii trebuiau finalizate în 2013, așa cum scrie pe un panou de informare, însă acest lucru, evident, nu s-a mai întâmplat.
Astăzi, clădirea s-a transformat într-un pericol public, așa cum se poate vedea și din imaginile surprinse de reporterul observatorulph.ro:
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

4 COMENTARII

  1. O sa fie o forma de….. În care băieții deștepți o dau din mana în mână ….până și cu ajutorul unor…construiesc blocuri cu 3(trei) nivele . Unde ești tu Vodă Tepes?

  2. primaria! nu-i lasa pe derbedeii cu bani sa darame! Ploiestiul nu are istorie caci au daramat tot dar TOT .Mai e ,,casa casatoriilor” dar pică si frumusetea aia !

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău