Podurile de peste Dâmbu vor fi reparate. Pârâul ar putea fi întubat pentru o zonă pietonală

Primăria Ploiești va începe reabilitarea podurilor de peste Dâmbu. Actuala administrație a identificat soluțiile tehnice pentru punerea în deplină siguranță a pasajelor rutiere și pietonale.

”La nivelul administraţiei publice ploieştene se află în analiză şi situaţia podurilor şi pasajelor, care asigură circulaţia rutieră peste pârâul Dâmbu, obiective care necesită o reabilitare urgentă”, a anunțat recent primarul Andrei Volosevici pe pagina personală de Facebook.

Reamintim că, în luna decembrie, Primăria Ploiești a impus mai multe restricții pe mai multe pasaje rutiere, dar și pietonale după ce o expertiză a arătat că acestea nu mai prezintă siguranță (detalii AICI)

Un alt proiect de modernizare a albiei pârâului Dâmbu ar putea fi pus în practică în perioada următoare.

Primarul Andrei Voloseivici susține că albia pârâului Dâmbu trebuie nu doar igienizată și create apărări de mal pentru protecția imobilelor din vecinătate, ci și acoperită, ceea ce va permite crearea unei zone speciale pentru piste de biciclete și trotuar.

Vom reveni cu detalii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău