fbpx

gara-sud-tarabe_9b389.jpeg

Autoritățile locale ploieștene au promis, în 2018, că anul acesta va intra în vigoare regulamentul de funcționare al spațiilor comerciale cu caracter provizoriu din Ploiești. Proiectul este amânat, sistematic, în fiecare an, încă din 2016. Același lucru s-a întâmplat și la ultima ședință a Consiliului Local. Prin urmare, sute de tarabe au scăpat, din nou, de demolare.

Aleșii locali au votat o nouă amânare de intrare în vigoare a regulamentului privind amplasarea spațiilor comerciale provizorii în Ploiești.

Chiar dacă imaginea Ploieștiului este una de dezastruoasa, orașul transformându-se într-un continuu bazar, cu chioșcuri și tarabe răsfirate la fiecare colț de stradă, autoritățile locale ploieștene nu au reușit să cadă la pace cu privire la interzicerea amplasării spațiilor comerciale cu caracter provizoriu, care nu respectă cele mai elementare reguli de urbanism.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Haos în comerțul stradal ploieștean! Majoritatea spațiilor comerciale provizorii nu respectă noul regulament de funcționare

Aleșii locali au votat amânarea intrării în vigoare a regulamentului de funcționare a spatiilor comerciale cu caracter provizoriu.

Citește și: ”Țigănia” de la Gara de Sud din Ploiești. Vă place, domnilor?

Termenul de amânare este de încă șase luni, până la data de 31 decembrie 2019.

La Ploiești, pe domeniul public sunt amplasate peste 400 de chioșcuri, multe dintre ele fiind într-o stare deplorabilă. Anul trecut, potrivit unei situații realizate de municipalitate, peste 250 de spații comerciale ar fi trebuit demolate, pentru că nu respectau condițiile stipulate în regulamentul municipalității.

Din păcate, situația se va menține cel putin încă șase luni, până pe 31 decembrie. Asta în condițiile în care sunt voci care spun că o astfel de reglementare ar putea să intre în vigoare de abia după alegerile locale de anul viitor..

Regulamentul privind spațiile comerciale cu caracter provizoriu

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg