mihai-alionte_3a4df.jpg

Un polițist local îl acuză pe primarul comunei Podenii Noi, Mihai Alionte, că l-a agresat în această dimineață. Acesta a depus la Poliție o plângere care stă la baza deschiderii unui dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Laurenţiu Dobrogeanu, poliţist local în cadrul Primăriei Podenii Noi, judeţul Prahova, susţine că luni, 22 aprilie, în momentul în care a mers la serviciu ar fi fost bătut de primarul comunei. Incidentul s-a petrecut chiar în biroul edilului Mihai Alionte.

”M-am prezentat la serviciu ca orice om normal care-şi vede de treaba lui. Am intrat la registratură unde doamna secretară a comunei Podenii Noi n-a vrut să-mi pună la dispoziţie condica de prezenţă, susţinând că eu n-am de ce să vin la serviciu pentru că nu am semnat normele de protecţia muncii şi nu am făcut instructajul. M-am dus apoi la domnul primar în birou să-i spun că încerc să dau de condica de prezenţă ca să pot semna în ea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aveam şi o cameră video ca să am şi eu confirmare că se refuză să mi se pună la dispoziţie condica de prezneţă, moment în care s-a ridicat de la birou, a venit spre mine, mi-a dat un şut în fund şi un pumn în cap, m-a îmbrâncit şi m-a dat afară din Primărie, spunând că e primăria lui”, a declarat, pentru ”Adevărul”, Laurenţiu Dobrogeanu.

Citeste mai mult: adev.ro/pqctyo

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg