card-bancar-tce-ploiesti.jpg

Ploieștenii vor putea să-și achite călătoria cu mijloacele de transport în comun cu ajutorul cardului. Operațiunea de montare a cititoarelor de carduri a început deja la Ploiești.

SC TCE Ploiești a semnat, încă de anul trecut, un protocol cu BCR, pe baza căruia instituția bancară va dota mijloacele de transport în comun cu astfel de cititoare de card.

Ploieștenii vor plăti călătoria la tariful standard, de 2,5 lei, iar pentru fiecare bilet achiziționat astfel SC Transport Căători Express va plăti către bancă un comision de 5%.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„În fiecare mijloc de transport în comun vor fi montate câte două cititoare de carduri. În total, 180 de mijloace de transport în comun vor avea astfel de dotări. Operațiunea de montare a fost deja demarată la Ploiești”, a declarat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești.

Persoanele care nu dețin carduri vor avea posibilitatea să achiziționeze în continuare bilete TCE atât de la tonete, cât și prin intermediul automatelor.

Cititoarele de card sunt de culoare albastră și deja pot fi văzute în mai multe mijloace de transport în comun din Ploiești, inclusiv în mijloacele de transport care au o vechime de peste 30 de ani.

card.jpg

card-bancar-tce.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg