paraul-dambu.jpg

Veste bună pentru ploieștenii care locuiesc în zona Polux. La finele anului trecut, aleșii locali ploieșteni au aprobat indicatorii tehnico-economici și studiul de fezabilitate pentru amenajarea malurilor pârâului Dâmbu.

Primăria Ploiești a scos la licitație, încă din luna decembrie 2018, serviciile de realizare a unui studiu de fezabilitate pentru amenajarea pârâului Dâmbu, în zona Polux, acolo unde au apărut mai multe alunecări de teren.

Citește și: Malurile pârâului Dâmbu s-au surpat în zona Polux. Soluția Primăriei

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Demersurile Primăriei Ploiești au fost realizate în urma numeroaselor sesizări din partea asociație de proprietari a blocurilor G 14 și G15, din zona Polux, care au reclamat în 2017 că malurile pârâului Dâmbu s-au surpat.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.