X
Stiri din Ploiesti Prahova - www.observatorulph.ro foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri, 19 decembrie 2014 - 2:00


Acasă

Contact

Profilul cititorului

Facebook

Twitter

Google Plus

RSS


 

Cine a omorât câinii din Ploieşti? Dezvăluiri şi imagini incredibile


Publicat pe 11 iulie 2013
de Mihai Popescu

Observatorulph.ro a intrat în posesia mai multor reclamaţii şi imagini privind operaţiunea ilegală de otrăvire a câinilor fără stăpân din Ploieşti. Iată câteva dintre plângerile penale depuse de diverşi iubitori de animale. 

In noaptea de 13 – 14 iunie, dupa orele 12:00 noaptea, in zona cartier Nord – McDonald’s, zeci de caini fara stapan au fost tranchilizati si urcati intr-o Dacie papuc de culoare alba cu patru locuri, masina care era insotita de un autovenicul Volkswagen dubita de culoare alba. Aceasta Dacie era insotita de o masina alba cu cutie frigorifica deasupra, si s-au indreptat spre cartierul Vest – zona Billa si Podul Inalt. Martorii din acea noapte, respectiv agentul de paza de la piata nord si o angajata la un magazin non-stop, au spus ca dupa tranchilizare, cainilor li se injecta o substanta de culoarea coniacului dintr-o fiola. Cu aceasta ocazie au fost intrebati de ce ridica cainii cu crotal insa nu s-a primit niciun raspuns.  In zona cartier Vest, in aceeasi noapte, un martor ocular sustine ca Dacia alba avea numarul de inmatriculare PH ?? PMP.
In aceeasi noapte, aceste persoane imbracate in salopete albastre si grena, au intrat in incinta proprietatii private “Bianca Romania” din intersectia nord, cerandu-i paznicului sa deschida poarta pentru a lua un caine care dupa tranchilizare intrase in curtea respectiva, ocazie cu care, in agitatia creata, a disparut si cainele care se afla in grija celor de la “Bianca Romania”. De retinut faptul ca acestia erau insotiti de o masina a Politiei Locale iar cainele disparut cu ocazia raidului nu a fost ulterior gasit.
Conform spuselor a doua persoane care locuiesc in zona cartier Mihai Bravu, in apropierea benzinariei Lukoil, in dimineata zilei de 19.06.2013, orele 4:45 dimineata, masina cu numarul PH 29 PMP insotita de o alta masina cu numar de inmatriculare PH ?? TXA, au ridicat cativa caini printre care unul de langa bloc, se afla in cotet, era sterilizat, vaccinat, cu carnet de sanatate iar in doua zile urma sa fie dus la o curte. Persoana care s-a ocupat de starea acestui caine, i-a implorat pe cei care tocmai il ridicasera, sa i-l dea fiindca il ia in casa si a doua zi il duce la locuinta de la tara insa acestia au refuzat categoric, intreband-o “cine naiba te crezi tu de te bagi in seama cu noi?”. Impreuna cu aceste persoane era si medicul veterinar angajat al Adapostului de la Bucov, care a doua zi, cand persoana a mers sa isi caute cainele la adapost, pe care de altfel nu l-a gasit, a negat ca a fost de fata. In acelasi interval, undeva la orele 5 dimineata, cea de a doua doamna aflata pe strada, isi plimba cei doi caini, in lesa, ocazie cu care doua persoane angajate in acest raid, s-au apropiat agresiv de ea, avertizand-o ca  “daca sunt cainii tai, du-te mai incolo ca altfel ti-i omor”. Mentionez ca aceste doua doamne au refuzat sa dea declaratie, de teama.
In noaptea de 14 – 15 iunie, alti caini au disparut in zona Parcului Intrarea Castor, vis-a-vis Complex Mestesugaresc.
In noaptea de 17 - 18 iunie, mai multi caini au fost otraviti in incinta service-ului auto din zona Intrarea Castor iar alti doi au disparut. Intrucat din incinta service-ului mai sus mentionat, un catel nu se apropiase de gard si nu mancase ce i se daduse, in noaptea de 18 – 19 iunie, aceste persoane neidentificate s-au intors si au otravit si cainele care supravietuise noptii anterioare. In aceeasi noapte, tot in zona Intrarea Castor, de langa statia de autobuz a traseului 5 a disparut un caine care era de 8 ani in acea zona, sterilizat de catre Fundatia Vier – Pfoten, purtand crotal, care nu a fost gasit a doua zi la Adapostul de la Bucov.
In spatele blocului G3 zona Castor, 3 cadavre zac in zona ghenei de gunoi, in dimineata zilei de 19 iunie.
Dupa raidul din noaptea de 13-14 iunie, de la Adapostul de caini comunitari de la Bucov ni s-a transmis faptul ca angajatii institutiei beneficiaza de o zi de concediu.

Imagini suprinse de camerele de supraveghere în timpul operaţiunii de strângere a câinilor fără stăpân din zona Piaţa Nord

Începuturile operaţiunii de strângere a câinilor fără stăpân

Câinii, fără reacţie, sunt adunaţi din zona Pieţei Nord

În zonă îşi face apariţia şi o maşină a Poliţiei Locale Ploieşti


Câini otrăviţi cu furadan
Urmare celor constatate si relatate, mai multe persoane au avut initiativa de a opri si inainta o parte din cadavre spre expertizare, atat la D.S.V.S.A. Prahova cat si la Bucuresti iar rezultatul a fost dat pana in prezent, de catre D.S.V.S.A. Prahova la solicitarea Asociatiei Hope for Romanian Strays, constatandu-se ca substanta folosita la otravirea cainilor este furadanul.
Toxicitatea substantei folosite, amploarea actiunii si spatiile uzitate, duc la concluzia nu numai a unei actiuni nejustificat de violente asupra cainilor, dar si la o actiune cu un caracter de o iresponsabilitate incalificabila pentru tot ceea ce inseamna viata, a copilului, a omului, a animalului acestuia.
Ce răspunsuri aşteaptă iubitorii de animale de la Poliţie 
         •        daca masina cu numarul PH 29 PMP apartine Adapostului de caini comunitari de la Bucov sau oricarui serviciu al Primariei Municipiului Ploiesti ori vreunei institutii aflate in subordinea acesteia.

          •        daca in data de 14.06.2013, angajatii acestui adapost, care se ocupau strict de prinderea si sedarea cainilor, au avut zi libera, prin verificarea pontajelor, urmare a activitatii nocturne desfasurate si daca este permis ca aceste actiuni sa se desfasoare noaptea.

          •        sugeram ca in scopul efectuarii acestor cercetari sa se apeleze la persoane precum angajati ai unor magazine non stop, paznici, lucratori Rosal pentru a da in mod oficial declaratii in privinta a ceea ce au vazut, in zonele in care aceste evenimente au fost semnalate si de asemenea inregistrarile camerelor video apartinand diverselor unitati private ori apartinatoare de Administratia Domeniului Public.

          •        daca inafara angajatilor Adapostului de la Bucov, mai exista alta unitate care sa aiba dreptul de a desfasura astfel de activitati, si anume folosirea asupra animalelor a substantelor cu efect tranchilizant, intrucat inafara cainilor gasiti otraviti, foarte multi au fost ridicati in timpul noptii si nu au fost gasiti in incinta Adapostului de la Bucov.

          •        identificarea persoanelor ori a institutiilor care/daca au colaborat/participat la actiunea reclamata si soldata cu moartea prin violenta si cruzime a acestor animale.

          •        in situatia in care Dacia alba in patru locuri cu nr de inmatriculare PH 29 PMP apartine institutiei de ecarisaj sau oricarui serviciu al Primariei Municipiului Ploiesti, sa se faca dovada proceselor-verbale de intrare a cainilor tranchilizati in adapost, intrucat toate persoanele care au semnalat incidentele respective, au declarat ca nu au gasit animalele a doua zi in adapostul respectiv.

          •        sa se verifice ce institutii ori firme au acces la substanta “carbofuran” si in ce conditii au folosit-o si o folosesc.

          •        la momentul la care Primaria Municipiului Ploiesti prin Administratia Parcului Memorial “Constantin Stere” Ploiesti, a incheiat un contract cu Fundatia pentru Protectia animalelor Vier-Pfoten Romania pentru sterilizarea si castrarea cainilor fara stapan din Ploiesti, la data de 16.06.2010, o conditie esentiala inscrisa in cuprinsul acestuia era ca in privinta cainilor operati, respctiv cu crotal, Municipiul Ploiesti “sa elimine orice posibilitati ca acesti caini sa fie ucisi si sa ia masurile necesare in acest sens” – Cap. IV pct. 4.2.6. din Contract ( Anexa 3); de altfel ne punem intrebarea care a fost rostul si eficienta cheltuirii atator bani publici pentru sterilizarea unui numar important de caini, si readucerea lor in teritoriu, ca dupa un timp, o alta administratie sa nu tina cont de acest efort financiar si masura de bun simt si sa ia o alta masura, de asemenea costisitoare; in aces sens este de evidentiat ca adapostul de la Bucov este populat de foarte multe animale sterilizate, prezentand crotal. Or este evident ca aceasta clauza contractuala a fost grav incalcata, in conditiile in care au disparut foarte multi caini crotaliati si au fost de asemenea otraviti, asa cum atesta si constatarea din cuprinsul Buletinului de analiza D.S.V.S.A. Prahova.

Răspunsul conducerii Parcului Constantin Stere pentru o asociaţie de protecţie a animalelor

Răspunsul conducerii Parcului Constantin Stere la soliciutarea observatorulph.ro

 

 

            


Observatorulph.ro stă de vorbă cu tine chiar şi pe Facebook! Dacă ţi-a plăcut articolul, da-ne un like pe Facebook şi vom veni cu astfel de ştiri direct pe peretele tău!


Cuvinte cheie:
caini,
otraviti,
ploiesti,
iubitori

Rating:  rating  rating  rating  rating  rating     (4821 vizualizări)

Social MediaComentează folosind contul de Facebook:


Comentează folosind formularul de mai jos:

Nume:
Email:
Comentariul:
Codul de siguranţă:
Toate câmpurile sunt obligatorii.
    

Comentarii 
avatar alexx +1  

Fooooarte buna actiunea hingherilor...
Acum pot sa trec si eu fara temeri prin dreptul parcurilor.
Voi asa zisilor iubitori de animale va doresc la fiecare sa fiti atacati de haite de cate 5-8 caini....apoi sa va aud comentariile...
Ii tineti pe langa scari, le dati un colt de paine o data la 3 sapt dar ii considerati caini vostrii
Luatii dreq in casa, sau duceti-va dreq de iubitori

(23 iulie 2014 07:45:41)

 
avatar liv -3  

Cazul Ionut este o mare facatura, miza fiind aparitia legii de exterminarea cainilor.
Cine este la inchisoare pentru asta, nimeni!

(21 iulie 2014 16:55:51)

avatar ANTIJAVRE +1  

Si ma rog ,pe cine ai vazut tu la inchisoare atunci cand maidanezii au atacat oameni ?
Voi astia care nu sunteti de acord cu strangerea lor de pe strazi si eutanasierea lor ar trebui sa fiti la inchisoare !

(21 iulie 2014 17:56:01)

avatar Alice -3  

si voi astia care sunteti pasionati de moarte ar trebui sa muriti ! si-asa faceti umbra pamantului degeaba ! macar aveti decenta si castrati-va ca sa nu va mai reproduceti !

(22 iulie 2014 13:38:27)

avatar ANTIJAVRE +1  

Mai Alice ,de ce nu iei tu maidanezii si sa pleci cu ei in tara minunilor ?A , acolo sunt legi ,daca ai adoptat un caine si ii dai drumul pe strada s-au nu cureti dupa el unde face mizerie ti-o iei nene !

(23 iulie 2014 06:52:43)

 
avatar liv -1  

Cainii sunt omorati de Primarie cu mijloacele din dotare, asa au inteles alesii democratia, incurajati de o parte a populatiei frustrata si isterizata.
Afacerea maidanezul aduce bani la bugetul local, pentru ca acest serviciu public de capturare se plateste din banii contribuabililor- cainii nu pot vorbi daca au avut parte de hrana, asistenta sanitara, deparazitare, etc...
Daca s-ar fi facut sterilizarea concomitent si in mediul rural cu cel urban, acum Romania nu ar mai fi avut caini pe strazi- ghici cine profita de aceasta situatie incerta?
Exterminarea lor nu ne face doar un popor barbar, dar nu vom scapa nici in 200 de ani, daca nu se folosesc strategii de specialitate, recomandate de insasi OIE( forur international pentru sanatatea animalelor cu capitolul- cainii fara stapan).
Cine le aplica?

(21 iulie 2014 16:53:34)

 
avatar liv -1  

Nu va mai plangeti ca niste babe, treceti la lupta:
1.Plangere penala la PARCHET, catre primar, directorul adapostului public de caini.
2.Sesizare catre DSV Prahova, pentru cruzime fata de animale si omorarea animalelor cu intentie, folosirea unor substante interzise( vezi furadan), incalcarea Legii 9.2008 de protectia animalelor..
DSvurile controleaza activitatea tuturor adaposturilor cu animale( cu caini si alte animale), sub aspectul respectarii bunastarii animalelor sau in incalcarea legii de mai sus.
3. Celor carora le e frica( poate le ia caii de la bicicleta), sa stea acasa si sa nu se mai lamenteze, daca sunt lasi.

(21 iulie 2014 16:42:56)

 
avatar alex +2  

strigator la cer pe dreacu..cand o sa ai un copil si o sa fie omorat de caini,atunci te rogi la televiziune sa-i omoare...la spaun cu ei

(5 decembrie 2013 12:36:53)

 
avatar anonim +13  

Bravo celor care au făcut actiunea! Ne-am saturat de disconfortul creat de aceste animale. Ar trebui ca voi iubitori de caini sa vi luați acasă și să nu mai comentați.
Am in spatele blocului sub fereastra peste 30 de câini. Voi va imaginați ce junglă este? Ma bucuram ca locuiesc intr-o zona verde si linistitata. Sper să găsesc o metodă să scap de ei.
Dacă aveți idei nu ezitați să scrieți.

(29 iulie 2013 08:36:32)

avatar ioana -7  

Da, idiotule , nu ar trebui sa stea printre blocuru dar nici sa ii omorati voi, ca nu voi, le-ati creat. Hingherilor!!!

(6 octombrie 2013 17:56:34)

 
avatar Vlad Craioveanu -17  

Va dati seama cat de bolnavi mintal sunt hingherii astia, care stau si dau "Refresh" la pagina ca sa voteze pozitiv sau negativ diverse comentarii?!

VA DATI SEAMA CATE LEPADATURI PLATITI, CETATENI?!

(17 iulie 2013 22:08:07)

 
avatar gheorghe +31  

Foarte bine ca mai scapam de caini.
Cine doreste sa ii creasca - sa ii creasca la ei in casa.
Peste tot numai rahat de caine!
Este valbil si pentru proprietari. Nu am vazut unul sa ia mizeria dupa caine.
Nu poti sa mergi in parc cu copilul ca doar de rahat te lovesti..... iti este scirba!

(15 iulie 2013 14:02:41)

 
avatar jupuila -58  

ar fi interesante marturiile zecilor de cetateni care ajung la poarta ecarisajului bucov si intampina minciuna instatuata a hingherilor de toate gradele ierarhice! ar fi frumos sa ascultati marturia persoanei care nestiind programul de vizita abuziv instituit de mai marii hingherilor la sugestia mai micilor dar verocilor hingheri,un martor care a surprins intr-o zi lucratoare pe inconfundabilul vet de la bucov jupuind un catel in curte fara nicio jena ca-l pot surprinde priviri curioase sau camerele de luat vederi, infipte cu mult tam tam de vechea administratie sa-si supravegheze hotii de angajati(ca sa-i santajeze apoi ,nici vorba sa-i concedieze)
ar fi un tribut adus miilor de victime canine si nu numai,hingherii hingheresc si protectori de animale,daca cineva ar stringe mii de marturii ale celor care s-au lovit de crima organizata de la bucov si ar publica aceste marturii intr-un foileton...macar pentru raspindirea adevarului daca nu a dreptatii!

(13 iulie 2013 15:54:58)

 
avatar anti_caini +66  

prostilor "care sunteti",ma rog sa va muste o duzina de caini din cei pe care ii aparati sa vad ce mai ziceti.... dupa ce va administreaza tantile asistente intravenos sau in burta vaccinul antirabic

(13 iulie 2013 01:06:02)

avatar ioana -4  

Muscati-ai tu limba, retardatule !neam de hingheri!

(6 octombrie 2013 17:59:10)

avatar geo -40  

prost esti tu bai......neam de hingher! Criminalii hingheri aduna numai caini pasnici , iar cei care sunt intradevar agresivi ii numeri pe degete. Ce crezi ca daca jupoi mii de caini pe luna,se rezolva problema?!De ce nu vrei tu sa-i jupoi pe aia care ii abandoneaza , asa cum te-a abandonat pe tine inteligenta , ptr ca asta e problema , cainii nu apar asa......pur si simplu , pe strazi, sunt lasati de multi inconstienti care nu vad mai departe de sipca din gard , asa cum nu vezi tu mai departe de ecranul leptopului!
Si mai lasa votatul ala cu (+) si (-) , ca noi nu suntem atit de prosti ca tine ca sa credem ca altii ar putea aprecia un asa comentariu! Te apreciezi de unul singur.......

(14 iulie 2013 21:02:18)

avatar fane +36  

Asa este.
Cainii comunitari trebuie dusi intai la un psiholog, sa vedem care sunt pasnici si care agresivi.
Dupa care, de la caz la caz, tratament ( normal, psihiatric..)).
Pe urma, cei indaratnici, eutanasiati.
Dar nu oricum, tot cu psiholog, preot, ultima masa, etc

(15 iulie 2013 11:57:00)

avatar dan 0  

Si eventual intrebati daca nu stiu unde este stapanul...Excelenta actiune..toti merita toate felicitarile de la hingheri pana la primar..istericii care tipa sa se duca sa-i infieeze si sa-i tina in curte..nu pe strada..tare sunt curios cum ar reactiona "iubitorii de javre" daca copii lor ar fii muscati de aceste "animalute" la mine pe strada (puteti sa verificati) ******* colt cu Nicopole nu mai exista "animalute" erau o armata veneai seara jale tata, (noi locuitorii din zona mai ne descurcam dar doamne fereste sa vina cineva in vizita pe jos..il faceau pardaf.. ) si toti ai unei iubitore care coincidenta sau nu?? detine si ea un mic ONG ..care in fiecare an primea o gramada de bani ..dar am rezolvat cu 2 vecini cotlete imbibate in otrava sa vezi cum au disparut cu totii sa vezi jale ,politie,presa ce striga nebuna..genocit ...va urez mylta bafta si mult succes la cules de "animalute"

(15 octombrie 2013 21:41:25)

avatar geo -3  

La psiholog ar trebui sa-ti faci tu o programare , ca la cum comentezi.............pari si cam indaratnic?!

(20 iulie 2013 23:37:20)

 
avatar Adrian +40  

Sunt un iubitor de animale dar mi-a ajuns sa vad caini si pisici la tot pasul prin Ploiesti. Cei care ii hraniti si va plangeti peste tot si amenintati cu gesturi de genul celor de mai sus va recomand pentru rezolvarea problemei sa luati cat mai multi caini in casele dvs si intretinerea dvs totala. Daca nu o puteti face sau deja ati atins maximul de animale pe care le puteti intretine atunci nu va ramane decat sa intelegeti ca ceva trebuie sa se faca pentru eliminarea cainilor dupa strazi.

(12 iulie 2013 16:15:12)

avatar gica +14  

Nu sunt de acord ca din banii mei pe care ii dau la impozit,sa platesc pentru intretinerea maidanezilor sau pentru Petrolul Ploiesti.Si cred ca din cei 220 000 ploiesteni,majoritatea sunt de acord cu mine.Cainii nu cad din cer,deci trebuiesc eliminati,iar daca trebuie sa dam bani la Petrolul,trbuie sa si aduca venituri la bugetul primariei,nu al patronului.

(15 iulie 2013 20:22:01)

avatar ioana -2  

Intretii pe mata ,idiotule ,toti banii astia au intrat in buzunarele unora ca tine ,altfel nu ar fi ajuns atatia caini in strada. ploiesteni prosti si ingamfati.hingherilor!

(6 octombrie 2013 18:03:23)

avatar geo -15  

pai oricum din impozitul tau ii ti pe pe hotii de la primarie. Tu ce impresie ai, ca se cheltuiesc bani ptr intretinerea cainilor,? esti ....... daca poti sa crezi asa ceva , banii se ,cheltuiesc ptr. omorirea lor ,cainii sunt hraniti din ajutoare din afara, de ce crezi ca autoritatile nu au interes sa stopeze inmultirea lor ? Si oricum voi astia ,,anti caini" care sunteti de acord cu ceea ce fac hingherii , nu puteti fi decit ca ei , bolnavi mintali , si cel mai probabil sunteti chiar hingherii!!!

(15 iulie 2013 23:28:21)

avatar geo -46  

Tu iti iubesti doar animalul tau! Tu , si multi altii ca tine nu vreti sa intelegeti ca acesti caini nu cad din cer , ei sunt lasati de oameni pe strazi , aia sa inteleaga sa nu-i mai abandoneze pe la ghene si prin fata blocurilor.De ce sa-i luam noi acasa? Sa-i ia aia care i-au abandonat, pe astia nu-i vede nimeni cind vind si lasa cite o masina de catei pe la marginea orasului , dar toti ii vad pe cei care-i hranesc! Ce vina au cainii in toata acesta poveste? Care e vina lor ca niste dobitoci inconstienti ii lasa, si niste hingheri criminali ii vineaza?! Daca primaria ar fi aplicat legea , de multi ani de zile , si ar fi castrat cainii cu si fara stapin, acum nu mai era Romania in acesta situatie , dar ei nu au niciun interes , ptr ca aceste biete animale au devenit ,,moneda" politica ,sursa nesecata de venituri ptr multi dintr-e prea inaltii demnitari! Nu sunt bani ptr sanatate , ptr invatamint , ptr infrastructura , dar sunt bani ptr plantat pomisori , panselute si OMORIT CAINI! Cu banii care s-au cheltuit pina acum ptr uciderea cainilor se castrau toate animalele, si situatia ar fi fost alta , si toate acestea ar fi fost cit se poate de legale si civilizate! Chiar atit de orbi sunteti incit nu mai vedeti dincolo de coltugul de piine de pe masa?! Dar in curind nu o sa-l mai vedeti nici pe ala , la ce viata ,,dulce" , si plina de carne de caine va pregatesc alesii!

(12 iulie 2013 23:27:13)

 
avatar Marilena -36  

In tara lui papura voda, in care legea e scrisa pe hartie igienica, singura solutie e formarea unei celule ALF!!!! O celula dura care sa ia masuri drastice!!! Orice am spune si scrie noi pe aici nu va avea nici un rezultat cum de altfel nu are nici un rezultat de ANI DE ZILE!!!! PE EI SI PE MAMA LOR!!!

(12 iulie 2013 12:18:18)

 
avatar Culcea Marian -33  

Criminalii daca vorbesti institutional sunt cinstiti pina la prostie,daca vorbesti in particular atunci recunosc fara probleme ca,au o placere bolnava sa omoare caini sub pretextul ca;ii omoara sa apere cetateanul,ca au fost muscati, ca au primit reclamatii si multe altele .In realitate este vorba de multe frustrari personale(incepind de la situatia ca ii inseala nevasta pina la faptul ca daca nu ar ocupa o functie care le confera putere nu ar avea curajul sa mearga pe strada de frica sa nu ii violeze careva)+faptul ca le este frica si de umbra lor ,au foarte multe rautati vizavi de oameni dar nu au curajul sa arate si atunci se "racoresc" fata de animale pentru ca,ele nu se pot apara,cu oamenii e mai greu mai sunt situatii speciale(copii,femei,batrini)in care isi arata "muschii".Deci,concluzia daca sunt probe (filmari,martori)de ce nu se face o plingere penala?In conformitate cu LEGEA MARINESCU care este in vigoare,sa vina in fata judecatorului sa spuna ca e cinstit pina la prostie sau sa aibe curajul sa isi asume fapta.

(12 iulie 2013 11:51:32)

 
avatar Denisa -27  

Nicio persoana de buna credinta nu putea crede ca o astfel de actiune, organizata minutios, in zone diferite din oras, se putea face fara implicarea autoritatii locale.
Ca nu si-au luat masuri suplimentare de siguranta arata cat de putin le pasa de noi, cat de prosti ne cred, DAR si faptul ca se bazeazeaza pe lasitatea celor care-si spun oameni si care cred ca le sunt superiori acestor animale. Se mai bazeaza pe ceva, pe capul plecat, pe teama si pe colaboratinismul celor care ar fi trebuit sa ne apere si care ar trebui sa-i pedepseasca pe infractori. Din pacate e invers. Eu tocmai am aflat ca politisti pot divulga elemente importante din dosar. Cui? Tocmai celor pe care-i cerceteaza. Intr-o speta similara...

(12 iulie 2013 11:49:53)

 
avatar DAN -30  

Sinteti niste nesimtiti...voi hingherilor..traiti din banii acestor animale...si ce le faceti ?Daca tot nu sinteti buni de nimic...omoriti_i si apoi mincati_i ....

(12 iulie 2013 07:07:00)

 
avatar luana -37  

tara in care se spala bani pe bietele animale,tara de criminali in libertate !!!!!!

(11 iulie 2013 16:45:47)


Știri din EXCLUSIV

 

Doi prahoveni au ajuns la spital, după ce au consumat carne de porc

doi prahoveni au ajuns la spital dupa ce au consumat carne de porc
Cei doi prahoveni au fost internaţi la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean, după ce medicii veterinari au constatat că, din păcate, carnea consumată de aceştia avea trichinella spiralis. Victimele sunt doi fraţi din Bucov, care ieri au tăiat porcul din gospodărie. După ce au participat la

Avem un nou câştigător! Premiul este oferit de magazinul Leacul din plante


avem un nou castigator premiul este oferit de magazinul leacul din plante
Astăzi a avut loc o nouă tragere la sorţi a concursului organizat de observatorulph.ro şi magazinul „Leacul din plante” din Ploieşti (la Halele Centrale, aripa din str. Vasile Milea, la trecerea de pietoni). Câştigătorul premiului este Constanţa Stroe. Premiul este oferit de cel mai nou magazin naturist din Ploieşti şi constă într-un pachet de produse care

Şoriciul de două ori mai scump decât carnea de porc, la Ploieşti


soriciul de doua ori mai scump decat carnea de porc la ploiesti
Cu doar câteva zile înainte Crăciunului, comercianţii de carne de la Halele Centrale din Ploieşti au aprovizionat galantarele cu marfă proaspătă. De departe, însă, ca şi în anii trecuţi, şoriciul se vinde la preţuri extrem de mari. Un kilogram de şorici se vinde la Ploieşti cu 45 de lei, preţ cu mult mai mare faţă de preţul unui kilogram de carne de porc. De

De dragul Rosal, Primăria Ploieşti dădea cu piciorul la 40 milioane euro. Document oficial


de dragul rosal primaria ploiesti dadea cu piciorul la 40 milioane euro document oficial
Dacă ar fi fost adoptat, proiectul privind prelungirea contractului Primăriei Ploieşti cu Rosal până în 2029 ar fi provocat un adevărat dezastru financiar. Asta deoarece Primăria Ploieşti ar fi denunţat Parteneriatul Managementului Deşeurilor Prahova, însemnând o finanţare europeană nerambursabilă de peste 40 de milioane de euro. Observatorulph.ro publică mai sus


Articole Recomandate


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai comentate articoleTrota angajeaza soferi pentru Comunitatea Europeana
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Clinica Dentirad
 
 
 

Mihai Nicolae Bădescu i-a luat faţa lui Mircea Badea prin şpagatul cu RosalulMarius Nica Referendum pentru demiterea primarului Bădescu?Roxana TANASE Domnule primar, mergeţi cu troleibuzul 44?Eugenia POPOVICI Copii muşcaţi de sufleteCiprian Pap Cum am scăpat de coşmarul cardului Euroline


Sondaj de opinie

Ar trebui sa-si dea demisia Victor Ponta din functia de premier?

  Da

  Nu

  Nu stiu/nu ma intereseaza


    

NOTĂ: se poate vota o singură dată în 24 ore.

Horoscopul zilei

BERBEC: TAUR:
berbec Sunteti nemultumit de tot ce se petrece si aveti tendinta sa-i criticati pe toti. Va sfatuim sa va temperati spiritul critic, pentru ca riscati sa fiti considerat arogant. Nu este exclus sa aveti probleme si in relatiile sentimentale. Dupa-amiaza s-ar putea sa aflati ca o ruda din alta localitate urmeaza sa va faca o vizita. taur Dimineata s-ar putea sa va simtiti fara vlaga la serviciu si sa nu puteti termina o lucrare inceputa mai demult. Riscati sa primiti reprosuri din partea colegilor si chiar sa apara tensiuni. Va sfatuim sa nu provocati discutii in contradictoriu, daca nu vreti sa va complicati situatia. Ar fi bine sa va odihniti mai mult.
GEMENI: RAC:
gemeni Problemele sentimentale va indispun. Si relatiile cu prietenii pot avea de suferit, daca ii evitati. In schimb, aveti un spor deosebit in activitati casnice, precum reparatii, mutat mobila, zugravit etc. Puteti sa va bazati pe intuitie. rac Se pare ca nu sunteti multumit de nimic si va enervati din orice. Nu suportati glumele si va aprindeti usor, fie pentru ca partenerul de viata a cheltuit prea mult, fie pentru ca nu gasiti ceva etc. Incercati sa nu exagerati si sa va pastrati calmul!
LEU: FECIOARĂ:
leu S-ar putea ca dimineata seful sa va dea o veste care sa va schimbe complet planurile pentru azi. Starea de confuzie pe care o resimtiti este trecatoare, asa ca nu are rost sa va faceti griji. Va recomandam sa evitati calatoriile lungi. Daca nu aveti incotro, fiti atent la bagaje si la acte, sa nu le uitati pe undeva! fecioara S-ar putea sa aveti divergente cu partenerul de viata, pentru ca nu sunteti de acord cu schimbarile pe care doreste sa le faca in casa. Pentru a evita o cearta, este suficient sa tineti seama si de dorintele celorlalti. Va recomandam sa nu va suprasolicitati si sa va odihniti mai mult.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Intampinati dificultati pe plan sentimental si financiar. Pastrati-va calmul si inarmati-va cu rabdare! Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile prietenilor apropiati si ale rudelor. scorpion Dimineata sunteti agitat din cauza amanarii unei intalniri de afaceri in care v-ati pus mari sperante. Va sfatuim sa va temperati nervozitatea, altfel puteti ajunge in situatii neplacute. Ar fi bine sa discutati calm cu persoana iubita, ca sa nu declansati o cearta inutila.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Dimineata sunteti dezamagit profund, pentru ca un coleg pe care il considerati prieten incearca sa va discrediteze. Va sfatuim sa va concentrati asupra problemelor importante pe le aveti de rezolvat astazi. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune, ceea ce va mentine moralul ridicat. capricorn Va afecteaza mult lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri si va pierdeti increderea in el. Va sfatuim sa fiti prudent in tot ce faceti. Ar fi bine sa evitati investitiile. Dupa-amiaza, un vecin va cere sa il ajutati intr-o problema de sanatate.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Dimineata s-ar putea sa fiti indispus dupa ce aflati ca o ruda este foarte bolnava. Nu va puteti concentra prea bine, asa ca nu este recomandabil sa luati decizii importante. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta. pesti Ar fi bine sa amanati afacerile si intalnirile cu persoane importante. Dimineata s-ar putea ca o ruda mai tanara sa va ceara un imprumut. Se pare ca are nevoie de bani pentru cursuri, carti sau altceva legat de studii. Spre seara s-ar putea sa aflati ca o ruda apropiata urmeaza sa plece in strainatate.
Sursa: www.eastrolog.ro


Ofertele săptămânii

Mică publicitate

 
CLICK PENTRU A INTRODUCE ANUNŢUL DVS.!

IMOBILIARE (4)
IMOBILIARE
AUTO (0)
AUTO
LOCURI DE MUNCĂ (3)
LOCURI DE MUNCĂ
MATRIMONIALE (1)
MATRIMONIALE

TELEFOANE MOBILE (0)
TELEFOANE MOBILE
ELECTRONICE (1)
ELECTRONICE
CALCULATOARE (0)
CALCULATOARE
MOBILIER (0)
MOBILIER

ANTICHITĂŢI, ARTĂ (0)
ANTICHITĂŢI, ARTĂ
ÎMBRĂCĂMINTE (0)
ÎMBRĂCĂMINTE
CASĂ ŞI GRĂDINĂ (0)
CASĂ ŞI GRĂDINĂ
SCULE, ACCESORII (1)
SCULE, ACCESORII

LICITAŢII (0)
LICITAŢII
AFACERI (0)
AFACERI
ANUNŢURI DE MEDIU (16)
ANUNŢURI DE MEDIU
DIVERSE (5)
DIVERSE
       

Copyright © 2008 - 2014 observatorulph.
Toate drepturile rezervate.
 
Ultima actualizare: 19 decembrie 2014