Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

spitalul judetean

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, din Bucov, ar fi înghițit ieri mai multe medicamente. A fost găsit zăcând, inconștient, în propria casă.

 

Bărbatul, în jurul orei 13.00, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde a fost perfuzat. Nimeni nu știe de ce bărbatul a decis să recurgă acest la acest gest.

Alte doua persoane au încercat să se sinucidă ieri, tot cu medicamente. Este vorba despre o femeie de 35 de ani, din Ploiești, de pe strada Constructorilor, și de un bărbat de 65 de ani din Tomșani. Ambii au ajuns la Județean, unde au rămas sub supravegherea medicilor.

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...