- Publicitate -

Alianța PSD-PNL, această colostoma (anus contra naturii… politice). Asemenea aliați nici n-au nevoie de dușmani

Data:

Distribuie articolul:

Nu este o plăcere să stai pe gard, să obsevi și să comentezi, dar stadiul în care chiar nu mai ai nicio preferință politică îți dă acea detașare de care mulți am avea nevoie. Trăim vremuri triste, cu perspective deloc dătătoare de vagi urme de speranță, așa că merită să le spunem ce gândim despre ei, despre cei care acum, din nou, vin la cerșit de voturi. Cel puțin eu simt o nevoie acută să o fac.

- Publicitate -

Fără o scurtă retrospectivă probabil că nu ar avea logică ceea ce urmează să scriu, așa că mă conformez situației și vă reamintesc că votul de acum 4 ani a fost unul de dreapta, indiferent ce o mai fi însemnat această dreaptă în România.

Și nu a fost un vot de dreapta pentru că românii ar fi fost îndrăgostiți nebunește de dreapta, de PNL și USR adică, ci se săturaseră de stânga, de PSD. Înțelegeți sau interpretați cum vreți săturatul de stânga sau de dreapta, fără teama că puteți să greșiți.

Perioadele Ponta-PSD, Dragnea-PSD, apoi Dăncilă-PSD fuseseră suficiente pentru ca mulți români să fie plini de draci pe această formațiune. Așa au avut șansa cei din PNL și cei din USR să capete niște procente provenite din votul anti ceea ce avuseseră. Doar că, mariajul unora care încă mai cred că pot să trăiască din ”gloria unui partid istoric” și o formațiune cu sex politic incert sau suficient de tolerant încât chiar să nu mai conteze sexul, nu a rezistat foarte mult. Pur și simplu nu s-au mai înțeles prin paturile din Palatul Victoria.

- Publicitate -

Matronul de la Cotroceni a uitat brusc de ura pe ”pe se deee – ciuma roșie” și a ordonat un mariaj în interes național, unind destinele guvernării PNL-PSD. Cu alte cuvinte, s-a ”ceva” pe votul de dreapta și a reînviat o iubire mai veche, cea dintre Ponta și Antonescu, nășiți de Voiculescu.

Electoratul dăduse cumva o pauză de 4 ani PSDului, dar a avut grijă domnul președinte să nu cumva să dea o șansă marotei extremiste și să aducă liniștea în țară. Adevăru-i că ne-a liniștit…

Dacă tot îi avem, iată cum ne distrează

Toată lumea știe că la guvernare se află alianța PSD-PNL. Și lumea mai știe că și la alegeri există această alianță. Nu este un mariaj obișnuit, unul în care partenerii se respectă și fac dragoste de comun acord, atât cât se pricep, cu un mariaj în care partenerii nășiți cu forța se violează. Nu-i nici frumos, nici legal, nimic de bine despre asta. Bine că nu vor sau nu pot să procreeze, că ne nenoroceau definitiv.

- Publicitate -

Am văzut cum (nu) funcționează alianța sufletului prin țară, dar cred că Prahova este etalon în materie de jigodism politic îmbrăcat în rochie de mireasă.

Sunt în alianță, dar își fură primarii. Nu-i vorbă că ar fi curvăsărie politică, pentru că asta știam deja, cunoscând nevertebratele care sar dintr-o barcă în alta, în funcție de cine cred ele că va pune laba pe CJ. Și spun că nu e nicio mirare, pentru că și în urmă cu 4 ani migraseră unii dintre ei, doar că în sens invers. Cei care-i blamează acum se bucurau atunci când i-au racolat. Lăsați vrăjeala cu ”nu v-ați regăsit” într-o formațiune sau ați fost ignorați și spuneți-o pe aia dreaptă… ”mergem la cine dă bănuțul”. Da, exact… comportament tipic celei mai vechi profesii. De ce să ne mințim că ar fi altfel?

Cel mai fain va fi la Ploiești. Dacă nu ar fi orașul într-o stare atât de jalnică, ar fi fost chiar distractiv de urmărit cum echipa de campanie a PSD este acum obligată să lucreze pentru actualul primar PNL, cel care le-a fost dușman în toate campaniile de până acum. Dar, dacă-i ordin pe unitate, cu plăcere. În fond, e distracția lor. Noi doar asistăm. Mai greu e cum să promovezi… nimic. Și când te uiți ce proiecte au făcut primarii din alte orașe, chiar ai cu ce compara nimicul de la noi.

La următoarele alegeri, PSD măcar are o direcție clară. Plângeri cât cuprinde pe candidații pe care nu i-a putut racola și mult zgomot care să acopere muzica nimicului. La PNL e liniște. Liberalii nu au nimic de zis. Ce să zică? Au candidați, dar nu sunt validați, au lider la județ, dar n-au, au candidați la primărie și CJ dar încă nevalidați de conducerea națională. Au majoritate în CL Ploiești, dar zici că joacă în ”Tăcerea mieilor”.

- Publicitate -

Unii au suspectat un posibil blat, dar la cum ”și-o trag” politic, la cum se lasă liberalii decimați de pesediști, fără nici cea mai mică reacție, e clar că asistăm la ”Tăierea mieilor”.  Treaba lor…

Sunt și alți candidați la Primărie și la CJ Prahova, vom vorbi și despre ei, dar astăzi am pus în discuție doar alianța PSD-PNL. Cred că cei mai ofticați sunt USRiștii și UDMRiștii, pentru că doar pe la ei nu a fost în partid actualul primar al Ploieștiului.

Și, ca să nu rămână titlul neexplicat, deși sunt convins că cei mai mulți au înțeles sensul, să zic totuși două vorbe de ”anusul contra naturii”. Colostoma (cunoscută cu o denumire veche ca anus contra naturii) este o deschidere, la nivelul peretelui abdominal, a unei porţiuni a tubului digestiv, făcută printr-o intervenţie chirurgicală.

- Publicitate -

Colostoma asigură continuitatea intestinală, dacă pacientul are diverse probleme, unele grave. Și cum guvernarea PSD – PNL are probleme grave cu mizeria pe care a produs-o, a fost nevoie de chirurgii din spatele scenei politice, care au decis să-i facă acest anus contra naturii politice. Incizia a fost foarte prost făcută, parcă de un măcelar stagiar, căruia numai de rezultat nu-i pasă, așa că mizeria alianței se revarsă peste electoratul care văd că îndură cu stoicism. Și puteee…

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

spot_img

Exclusiv

Cine este responsabil de incendiul din Ploiești pentru care a fost emis un mesaj RO ALERT

Vinerea trecută, un incendiu a izbucnit într-o hală dezafectată...

Nași, fini, afini și prieteni ai lui Andrei Volosevici, plătiți regește din banii ploieștenilor. Primărie de cumetrie

Peste un milion de lei, din banii ploieștenilor. Atât a plătit primăria Ploiești și instituțiile subordonate pentru neamurile și apropiații primarului Andrei Volosevici, în anul fiscal 2022, sub formă de salarii, prime, sporuri și idemnizații.

S-a redeschis circulația rutieră pe Bulevardul Independenței din Ploiești [FOTO-VIDEO]

În această dimineață s-a redeschis circulația rutieră pe Bulevardul...

Curse ilegale de mașini și drifturi la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești [VIDEO]

De ani buni, locuitorii din zona Sălii Sporturilor din...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Cei doi bărbați din Târgșoru, care și-ar fi tâlhărit prietenul, au fost arestați preventiv

Cei doi suspecți care și-ar fi tâlhărit prietenul în...

Air Retro 2024 & FlyIn are loc sâmbătă, pe Aerodromul de la Șirna

Retromobil Club România și Zborcadou.ro organizează sâmbătă, 18 mai,...

A dispărut o bandă de circulație de pe Bulevardul Indepnendenței din Ploiești după noile marcaje rutiere [VIDEO]

Marcajele rutiere efectuate pe tronsul recent reabilitat al Bulevardului...
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Întreruperi de energie electrică în Ploiești și Prahova în perioada 20-24 mai. Zonele afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Cum influențează activitatea fizică longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Air Retro 2024 & FlyIn are loc sâmbătă, pe Aerodromul de la Șirna

Retromobil Club România și Zborcadou.ro organizează sâmbătă, 18 mai,...
- Publicitate -