Nu populația este vinovată pentru că nu se vaccinează, ci voi, ticăloșilor care ați condus țara spre dezastru!

4

În timp ce în România mor mai mulți oameni testați pozitiv la coronavirus decât în toate țările Uniunii Europene, politicienii continuă să-și bată joc de cetățeni, având tupeul să-i scoată ”țapi ispășitori” pentru criza sanitară.

Din discursul celor care ne conduc chiar și din ipostaza de demiși, reiese că de vină pentru rata mică de vaccinare sunt românii!

În opinia lor, 70% dintre cetățenii care nu s-au vaccinat până acum sunt proști, needucați, manipulați, ”auriști”, extremiști etc.

Total fals, ticăloșilor! 70% dintre români nu au încredere în voi după ce ați aruncat țara asta în prăpastie cu zâmbetul pe buze.

Citește și Iohannis a anunțat noi restricții: Se introduce carantina de noapte, indiferent de rata incidenței

”Domnule” Cîțu, cum să-ți urmeze modelul și să se vaccineze românii, când tu le spui că sunt atât de proști încât nu simt bunăstarea guvernării PNL? Ei bine, românii resimt în buzunare prețurile la alimente și carburanți, care au explodat și așteaptă cu înfrigurare primele facturile la încălzire! Am aflat că nu mănânci pâine ca să știi cât mai costă o franzelă, de aceea nu am pretenție să știi cât este un kw, un mc de gaze sau o căruță de lemne. Pentru că pur și simplu nu-ți pasă!

”Domnule” președinte Iohannis, cum să-ți urmeze exemplul și să se vaccineze românii care te-au reales președinte (a doua oară cu ajutorul PSD, care ți-a oferit un contracandidat atât de slab încât nici nu mai merită să-i amintim numele) când tu le-ai transmis la începutul verii ”Dragilor, aaammm înviiiinsss paaandeeemiiiiaaa”?

V-ați gândit că mulți dintre românii pe care acum îi amenințați cu noi restricții dacă nu se vaccinează au ales această formă de protest împotriva voastră?

V-ați întrebat oare de ce s-au vaccinat românii care muncesc departe de casă, de părinți, de copii, în Italia, Spania sau Germania? Pentru că au avut încredere în statul care le-a oferit dreptul la educație, sănătate și un trai decent! Dacă ar fi rămas în România s-ar fi luptat și acum cu sărăcia de acasă, din școli și din spitale și probabil acum ar fi fost ”proștii care nu se vaccinează”.

P.S. Cei care cred că prin acest text îndemn oamenii să nu se vaccineze greșesc! Fac parte dintre cei 30% dintre românii care au ales să nu riște o formă gravă de boală și să nu ajungă în spitalele morții unde nu mai sunt locuri nici la morgă. Din păcate, când statul a eșuat, așa cum a recunoscut recent și președintele, am un mesaj pentru cei care citesc aceste rânduri: draaaggggiiii rrrroooommmâââni suuunteeețiii peee conttt propriuuuu. Scaaapăăă ciiineee poaaaateee!

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

4 COMENTARII

  1. Nu aveti dreptate ! Ca sa te vaccinezi trebuie sa te informezi corect ( si ai de unde) sa ai incredere in cercetatori in medicii epidemiologi /virusologi si in stiinta nu in politicieni ! Vaccinuri au fost si sunt in Romania ! Oamenii trebuiau sa asculte de ce spun medicii si sa se vaccineze (indiferent daca au sau nu incredere in politicieni, autoritati, preoti , presa etc.).

  2. Ar trebui sa difuzati non stop declaratia cu stoparea pandemiei de asta vara a celui mai prost presedinte pe care l-a avut Romania, cum au oprit ei tot ceea ce inseamna virus , cum au dat drumul scolilor sa functioneze si astfel au turnat benzina peste tot ce se facuse pana atunci , ei au facut ca totul sa explodeze , ei sunt vinovati de moartea si infectarea atator oameni, de nefericirea oamenilor din aceasta tara. Sper ca dupa trecerea pandemiei sa fie judecati si trimisi unde le e locul. GHINIOOOON !!!!!!!

  3. Romanul nu se vaccineaza din orgoliu, din nepasare…La indemnul autoritatilor, s-a creat un fenomen psihologic invers.
    Nu face romannul ce zice Citu, Iohannis, Gheorghita. Bravo fratilor, nu va vaccinati(vaccin care nu este lipsit de riscuri- trebuie sa mentionam aspectele reale ale problemei)! Romanii ar trebui sa protesteze impotriva virusului, ca el este problema, nu Citu, Iohannis. Hai sa fiim responsabili pentru ce ni se intampla, sa ne mai uitam si in oglinda, ca de plasat problemele in carca altora e cel mai simplu. Aa ca exista si probleme politice, economice, asta e cu totul altceva. In final avem o democratie care chiar functioneaza-suntem liberi sa facem ce vrem cu sanatatea noastra(unii au ales sa mearga fara voia lor in sectiile de ATI :))), parlamentul voteaza motiuni, guverne noi, conform matematicii parlamentare. Romanul e special, o arata si harta vaccinarii :))

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău