Nota de plată a jocurilor politice: 500 de „inimi de români” încetează zilnic să mai bată! Cine o plătește, domnule Iohannis?

6

Avem timp de asta? Avem timp să ne jucăm de-a șoarecele și pisica și să dăm lecții? Se moare pe capete în țara asta în timp ce partidele politice își dau lecții unele altora și încearcă să câștige (chiar și în condițiile acestea) capital electoral.

252, 331, 282, 385, 282, 211, 209, 442, 390, 304, 365, 352, 299, 261, 574, 423. Știți ce sunt aceste numere? Totalul zilnic de decese începând cu data de 5 octombrie, când România, în plină criză sanitară, a rămas fără guvern cu puteri depline. Avem peste 5.000 de decese cauzate de COVID în două săptămâni. Acestora li se mai adaugă alte (câte oare?) rezultate în urma blocării sistemului de sănătate? Câte din aceste morți puteau fi evitate dacă România ar fi fost condusă așa cum trebuie?

Nici până în ziua de astăzi politicienii nu înțeleg și nu acceptă faptul că ei sunt pe deplin responsabili de tot ce se întâmplă.

Tocmai se anunță faptul că liderii PSD merg, după vot, într-un centru de vaccinare pentru a se imuniza cu doza 3. NU INTERESEAZĂ PE NIMENI!!!

Așa cum nu a interesat pe nimeni nici când domnii Iohannis și Cîțu și-au expus brandurile pentru a primi injecția. Circ ieftin! Atât!

Aseară, președintele Iohannis, a deplâns cele „574 de inimi de români care au încetat să mai bată fiindcă au pierdut lupta cu acest virus ucigaș”, conform bilanțului anunțat ieri de autorități. Și, tot el, a declarat că a convocat o ședință, pentru miercuri, cu responsabilii guvernamentali, pentru a institui „măsuri clare, restrictive, singurele care mai pot diminua în acest moment răspândirea infectărilor”.

Abia astăzi la ora 17:30 președintele se va întâlni pentru discutarea noilor măsuri. De ce? De ce, având în vedere situația catastrofală în care ne aflăm, nu a convocat această întâlnire aseară, imediat după conferința de presă?

Trebuia să doarmă? Trebuia să-și bea cafeaua de dimineață?

Îmi aduc aminte, atunci când sunt alegeri, nimeni nu doarme până nu se anunță rezultatul oficial. Ba mai mult, în noaptea de după vot, toți se întrec în declarații, sărbătoriri, petreceri. Atunci rezistă? Nu mai au nevoie de somn?

De ce a fost amânată aproape 24 de ore această convocare? Câte inimi au încetat să mai bată în aceste ore?

Și vă mai mirați că nu merg românii să se vaccineze… Normal că nu merg. Există o lehamite, o adevărată scârbă în rândul cetățenilor, în ceea ce privește clasa politică, indiferent de orientare. Atâta timp cât asociezi un act medical cu politica, așteaptă-te să fie refuzat din start.

Domnilor politicieni, nu sunteți influenceri, nu sunteți vedete, nu prezentați credibilitate. Este timpul să vă retrageți… pentru ca românii să poată să trăiască.

Ați dovedit de 30 de ani încoace că sunteți toți la fel. Cred că singura soluție pentru România ar fi, în acest moment, angajarea unui președinte și a unui guvern din afară, ceea ce legal este imposibil. Dar aceasta este singura soluție.

Scuzați, la cât plătim salariile actualilor conducători ai țării, cred că oricine ar fi fericit să vină să conducă țara în interesul cetățenilor acesteia. Din păcate, legal, acest lucru este imposibil.

Ne rămâne doar să murim pe capete sub „oblăduirea” unui conducător care trebuie să-și facă somnul de frumusețe și să-și bea cafeluța înainte de a convoca ședințe de urgență.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

6 COMENTARII

 1. Este printre cele mai bune articole daca nu chiar cel mai bun articol citit in ultima vreme…descrie PERFECT situatia in care se afla aceasta tara, de ce avem o rata mica de vaccinare si de ce mor atatea persoane pe zi… Din pacate NIMENI si NIMICURILE din conducerea acestei tari nu inteleg de ce s-a ajuns in aceasta situatie caci ei sunt rupti de realitate pentru ca ei nu mananca paine, nu merg la piata, nu stau in aglomeratia de pe drumuri sau NU MERG IN SPITALELE DE STAT sa se trateze…Din pacate Romania este in coma…

 2. Este printre cele mai bune articole de pe ObservatorulPH.ro din ultima „pereoadă”! Asta înseamnă imparțialitate! Trebuie să vă spun, chiar dacă nu o să fie publicat acest comentariu, că până acum ați ținut cont doar de contractele pe care le aveți cu filialele de partid sau liderii acestora! Așa DA! Felicitări jurnalistei Corina Matei! Domnule Nica, Domnule Nicolae, la multinaționale, performanța se premiază! Dați-i o primă doamnei Corina Matei! Merită pe deplin!

 3. 1. Acești politicieni au fost aleși de români.
  2. Pe români nu i-a impiedicat nimeni sa se vaccineze, cu excepția partidului AUR și câțiva sefi ai bisericii.
  3. Specialiștii din sănătate au explicat mereu avantajele vaccinării , dar nu credem în ei.
  4. Dovada ca suntem needucați, naivi, șmecheri, etc…
  5. Nu vrem sa luam exemplul tarilor civilizate, democratice.

 4. Vaccinatii care vor trai vesnic ar trebui sa se bucure ca unii o mierlesc in grup organizat. Se creeaza noi locuri de munca in industria cimitirelor si va ramine mai mult cascaval pentru vaxeri. Si cind te gindesti ca un gropar cistiga mult mai mult decit un inginer cu n masterate, ce mai, meserie de viitor. Altii, mai destepti, si-au vaccinat copii, crezind ca numai ei se vor duce la scoala si profesorii vor veni numai pentru ei, iar restul de fraieri acasa online. Iata ca nu-i asa. De luni, vrei nu vrei, esti in vacanta, iar cui nu convine, sa ia cu piine. Asa ca sa ramanem strinsi uniti in jurul partidului si presedintelui mult iubit ! La multi ani !

 5. Din nou acelasi populism gretos. Se moare pentru ca nu s-au vaccinat. Alergati dupa vinovati si va duceti dupa fenta la afirmatii lacrimogene care smulg lamentatii.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău