Lino Golden – când un milog needucat ajunge influencer pentru copilul tău

1

Când te-ai uitat ultima oară la activitatea online a copilului tău? Poate că nu ți se pare important, dar să nu te miri dacă va ajunge unul dintre cei care caută cu orice preț atenția, indiferent de cât de jos  coboară. Și să nu te surprindă dacă, într-o zi, poliția o să-ți bată la ușă.

Mediul online a devenit trambulina perfectă pentru promovarea imbecilității. Nu contează că ești un nimeni, că abia legi două vorbe și alea într-o română aproximativă, important a devenit să te expui cu orice preț, să provoci scandal, să atragi alți imbecili care să-ți facă cifrele ”admirabile”.

Onlineul este continuarea televiziunilor de scandal, încă existente pe piață, a producțiilor unor gunoieri ai educației, viermii care colcăie prin prostia unei națiuni. Este profitabil să faci bani din prostie, iar dacă nu ai scrupule, asta chiar devine o afacere.  Zeci de milioane de vizualizări aduc bani din publicitate. Dar nu-i aduc pentru tine, tăntălăule, ci pentru cei care s-au prins că ești prost și că tot timpul tău este alocat vizionării unor materiale video din care nu te alegi cu nimic.

Te uiți la ce mașină și-a luat Caca Maca Golden și visezi să ai și tu. Te gândești să te filmezi și să îți etalezi și tu prostia. Nu-i exclus să reușești, dar din milioane de tăntălăi doar câtorva le iese. Într-un fel e bine, pentru că mai târziu cineva trebuie să facă și munca de jos din societatea asta, iar dezinteresul tău pentru educație te face candidatul perfect la necalificate.

Poate că părinții sunt niște ignoranți. Poate că și lor le place să aplaude una dintre fazele mizerabile pe care le găsești în ACEST LINK, cu un protagonist ”celebru” – Lino Golden.

Cine naiba-i Lino Golden? Am întrebat colegii, fiindcă ignorantul din mine nu apucase să citească nicio carte scrisă de el. Aaaa… nu e scriitor. E cântăreț-influencer cu Mercedes… Mmm… Și pe cine influențează el, ce produce intelectual? E simplu. Un milog online, poate ceva mai inspirat decât alții, ajunge să fie luat în seamă de niște nesupravegheați.

Dacă mai apare și la vreun canal TV, unde canal chiar are sensul de fosă (a)septică, atunci devine idol. Minunat! Și te vei mira mai târziu, la angajare, de ce nu ți se oferă mai mult decât salariul minim pe economie și contract pe perioadă determinată. S-au prins că ți-ai luat lumină de la Lino Goldeni și Aby Talenți, așa că te tratează fix după cum meriți.

Cântăreț? Am dat click pe un clip și mi-au sângerat urechile. Documentare cu sacrificii se numește. Fiți atenți, că poate înțelegeți. Apropos de nefericitul ăsta. Pe mai toate televiziunile rulează o campanie pentru o casă de pariuri online. Un cocalar bărbos, în rol de producător muzical, vizionează un alt cocalar aspirant la statutul de cântăreț. E un fel de Lino Ceauală de Cupru, care nu se aude bine, dar căruia i se pune un efect pe voce, ca să devină atractiv, în trend cu cretineii care asta cer de pe piață. Concluzia cocalarului producător este ”Bineee, tatiii!!!” Știți că le place asta cu ”tati”. Doamne!… există ceva mai libidinos? O fi existând, dar asta cu ”tati” e în top. Vedeți? Și reclamele se mulează pe prostia maselor. Dacă asta cere piața, asta se oferă. Și la ce se face reclamă? La pariuri, adică la scos banii din buzunarele fraielor, cei care oricum nu au altă șansă să producă una de un leu.

Să provoci un scandal ca cel relatat în link este ceva natural pentru milogii online. Ei știu că vor face cifre, că cifrele le vor aduce bani. Am o veste proastă: Tu, ăla care contribui la bunăstarea lor, tot sărac rămâi.

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău