Unlock stand up

4

Veneția a reluat organizarea anuală a carnavalului măștilor. Purtarea măștilor este opțională.
S-a reluat organizarea de excursii la Prîpeat (lângă Cernobâl). Purtarea măștilor este inutilă.
Trupele speciale DIICOT au anunțat că nu vor renunța la măști deoarece lor “chiar le salvează viața” !

Consideram până acum că întocmirea actelor pentru ieșirea din țară cu un animal de companie este o procedură dificilă. Acum aceasta pare atât de simplă când o comparăm cu procedura necesară pentru ieșirea noastră din țară.

Turismul medical nu este o noutate la noi in țară. Până acum străinii veneau la noi să-și facă dantura și operațiile estetice. Acum vin să-și facă vaccinurile.

Pirații somalezi au deturnat un cargobot care transporta un considerabil lot de vaccinuri anti-covid Astra-Zeneca. La încercările disperate ale piraților de a solicita răscumpararea acestuia, nimeni nu s-a arătat până acum interesat în recuperarea mărfii.

Pe o insulă nelocuită din Pacificul de Sud a fost descoperit un naufragiat care eșuase acolo încă din anul 2008. După un examen fizic amănunțit s-a constatat faptul că în afară de o ușoară anemie acesta nu mai suferea de nicio afecțiune majora în afară de Covid 19.

Ministerul Învățământului a anunțat că le va face tuturor copiilor cu ocazia zilei mondiale dedicată lor, un cadou deosebit. Astfel, în anumite orașe din țară, elevii din clasele școlilor gimnaziale își vor relua integral activitatea școlară prin prezența fizică în școli începând cu data de 31 Mai. Elevii vor beneficia în primele două zile, de cursuri intensive de scriere de mână și totodata li se va explica de către dascăli și psihologi de ce este important ca în urmatoarele două săptamâni să nu vină la școală îmbrăcați în pijamale.

S-au deschis sălile de spectacole, teatrele, muzeele, bibliotecile, galeriile de artă, filarmonicile, operele, etc. Din păcate pentru acestea, în același timp s-au deschis și terasele.

Furnizorii de servicii TELEcablu din Italia vin în întâmpinarea colegilor lor din stațiunile montane din aceeași țară, oferindu-le cursuri gratuite de administrare optima a serviciilor prin cablu cu TELECabina

Unicul moștenitor al ursului Arthur a declarat că începând cu 1 Iunie s-a deschis sezonul de vânătoare la prinți.

Asociația mondială a astrologilor a declarat oficial că zodia “Rac” nu va mai fi denumită de acum și “Cancer”. Surse neoficiale ne-au dezvăluit că s-a ajuns la această decizie pentru a evita ulterioare redenumiri ale unor zodii cu nume precum: Antrax, Ebola sau Covid.

Oficialii Ministerul Turismului din Tanzania au transmis rugămintea omologilor din țara noastră de a depune diligentele necesare în scopul numirii în funcția de ambasador extraordinar și plenipotențiar în teritoriul autonom Zanzibar a domnului Vali Vijelie. Totodata i-au înmânat acestuia medalia de merit pentru contribuția deosebită adusă creșterii în zonă a numărului de turiști proveniți din România.

Coreea de Nord a anunțat pe unicul post de televiziune faptul că în această țară nu a fost raportat până acum niciun caz de infectare cu Covid 19. Suntem convinși că această informație este veridică. Oare cine de-acolo ar fi atât de nebun încât să declare de bunavoie “de unde și cum a contactat virusul” ?

Nici pe statia orbitala internationala lucrurile nu stau foarte bine. Astronautii de la bord au declarat că din pricina imponderabilității, acestea trebuie fixate în permanență.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

4 COMENTARII

  1. Din pacate unii dintre noi uitam sa renuntam la masti chiar si atunci cand nu le purtam.
    Felicitari autorului! Continua sa ne surprinda in mod placut ! 👍🏼

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău