Licitație cu ”dedicație” la SGU Ploiești? Când nu iese cine trebuie reevaluăm ofertele :)

0
anunt-paza-sgu_fbb59.jpg

anunt-paza-sgu_fbb59.jpg

Pe 17 octombrie, SGU Ploiești a organizat o licitație pentru servicii de pază, deși firma plătește 94 de anajați pentru acest serviciu. Nici până astăzi, 5 noiembrie, nu a fost desemnată o firmă câștigătoare. Ce spun gurile rele? Că nu iese cine trebuie 🙂

După observatorulph.ro a publicat în premieră informația potrivit căreia Serviciul de pază de la SGU Ploiești va fi externalizat, luna trecută redacția noastră a prezentat documentul oficial prin care SGU cumpăra servicii de pază pentru parcări, cimitire și parcuri, în valoare de 1.435.000 lei pentru perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2018. Adică pentru două luni, cu posibilitatea prelungirii cu încă patru luni. (detalii AICI)

Decizia conducerii a provocat nemulțumirea primarului Ploieștiului, dar și furia paznicilor care au aflat că dacă nu vor să rămână fără serviciu trebuie să accepte posturi în sectorul de producție adică la întreținere spații verzi. Dealtfel, aceștia au participat la mai multe acțiuni de protest declanșate de întârzierea salariilor.

După trei săptămâni de la organizarea procedurii de achiziție, comisia de licitație nu a identificat un câștigător. Dovadă că astăzi, 5 noiembrie, reprezentanții SGU au comunicat observatorulph.ro: ”nu vă putem furniza informațiile solicitate (n.r. numele firmelor participante și câștigătorul licitației) întrucât procedura respectivă nu a fost finalizată, fiind încă în derulare”.

Surse din interiorul SGU susțin că firma care ar fi trebuit să câștige licitația, a cărei denumire coincide cu inițialele celui mai important operator de transport persoane din Prahova, fără nicio legătură însă cu acesta, ar fi avut o ofertă mai mică decât o altă societate.

Din acest motiv, conducerea SGU a și transmis public că toate ofertele vor fi reevaluate (detalii AICI)

Așteptăm, cu interes, rezultatele licitației.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău