anunt-paza-sgu_fbb59.jpg

Pe 17 octombrie, SGU Ploiești a organizat o licitație pentru servicii de pază, deși firma plătește 94 de anajați pentru acest serviciu. Nici până astăzi, 5 noiembrie, nu a fost desemnată o firmă câștigătoare. Ce spun gurile rele? Că nu iese cine trebuie :)

După observatorulph.ro a publicat în premieră informația potrivit căreia Serviciul de pază de la SGU Ploiești va fi externalizat, luna trecută redacția noastră a prezentat documentul oficial prin care SGU cumpăra servicii de pază pentru parcări, cimitire și parcuri, în valoare de 1.435.000 lei pentru perioada 1 noiembrie - 31 decembrie 2018. Adică pentru două luni, cu posibilitatea prelungirii cu încă patru luni. (detalii AICI)

Decizia conducerii a provocat nemulțumirea primarului Ploieștiului, dar și furia paznicilor care au aflat că dacă nu vor să rămână fără serviciu trebuie să accepte posturi în sectorul de producție adică la întreținere spații verzi. Dealtfel, aceștia au participat la mai multe acțiuni de protest declanșate de întârzierea salariilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După trei săptămâni de la organizarea procedurii de achiziție, comisia de licitație nu a identificat un câștigător. Dovadă că astăzi, 5 noiembrie, reprezentanții SGU au comunicat observatorulph.ro: ”nu vă putem furniza informațiile solicitate (n.r. numele firmelor participante și câștigătorul licitației) întrucât procedura respectivă nu a fost finalizată, fiind încă în derulare”.

Surse din interiorul SGU susțin că firma care ar fi trebuit să câștige licitația, a cărei denumire coincide cu inițialele celui mai important operator de transport persoane din Prahova, fără nicio legătură însă cu acesta, ar fi avut o ofertă mai mică decât o altă societate.

Din acest motiv, conducerea SGU a și transmis public că toate ofertele vor fi reevaluate (detalii AICI)

Așteptăm, cu interes, rezultatele licitației.

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.