VIDEO: Incident pe un drum județean din Prahova. Momentul în care pietrele transportate de o autoutilitară zboară în celelalte mașini

1

Camera de bord a unui cititor a surprins un incident petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 4 septembrie, pe raza Comunei Râfov, Sat Buda, județul Prahova. VIDEO la finalul textului.

După cum se poate observa și în filmulețul postat la finalul acestui articol, o autoutilitară încărcată cu pietriș, fără să fie respectate măsurile de asigurare a ”mărfii”, gonea pe drumul județean ce străbate comuna Râfov.

Mașina lăsa în urmă un nor gros de fum de la țeava de eșapament a motorului solicitat din greu de șoferul grăbit, iar într-o curbă o parte din încărcătura de pietre din benă s-a revărsat peste marginea acesteia și a lovit în cădere câteva autovehicule aflate în trafic pe ambele sensuri de mers.

Pietrele au rămas împrăștiate pe carosabil, punând astfel în continuare în pericol traficul din zonă, atât prin posibilitatea de producere a unor derapaje, cât și prin potențiala proiectare a pietrelor în geamurile autovehiculelor sau în trecători.

Șoferii care au asistat la incident au sunat la Poliție, iar un echipaj aflat în acel moment în patrulare pe raza comunei Potigrafu (având mai multe localități cuprinse în arealul de supraveghere) a sosit relativ repede la locul incidentului, iar agenții l-au identificat și sancționat pe șoferul respectiv.

Deși toată lumea s-a ales cu o sperietură zdravănă, din fericire nu au existat pagube materiale majore sau victime, cu toate că incidentul ar fi putut avea urmări tragice atât pentru ocupanții autovehiculelor participante la trafic, fie ei șoferi sau pasageri, cat și pentru bicicliști sau pentru trecătorii aflați pe marginea drumului.

VIDEO:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău