VIDEO Discuția dintre patronul firmei de transport de pe ruta Ploiești-Mărgineni și navetiștii lăsați în stație: ”La mine nu vă gândiți?”

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Protest al unor navetiști pe ruta Ploiești-Mărgineni. ”E ultima mașină și nu ne ia din stație, cum mai ajungem acasă, la familii?” un cititor ne-a trimis filmarea care surprinde dialogul între patronul firmei de transport care deservește acest traseu și cei care nu au mai avut loc în microbuz. Observatorulph.ro solicită public conducerii Consiliului Județean Prahova să ia măsuri pentru evitarea unor astfel de situații.

Luni seară, mai mulți navetiști au protesta în stația din zona magazinului Kaufland Vest după ce nu au fost lăsați să urce în microbuzul care efectuează cursa Ploiești-Mărgineni, aceasta fiind și ultima.

Oamenii susțin că nu este prima dată când se întâmplă această situație, fiind nevoiți să apeleze la ”ocazie” pentru a putea ajunge acasă.

Un cititor care a surprins dialogul dintre reprezentantul firmei de transport și navetiști ne-a trimis imaginile de mai jos, acuzând și condițiile precare:

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău