Protest al unor navetiști pe ruta Ploiești-Mărgineni. ”E ultima mașină și nu ne ia din stație, cum mai ajungem acasă, la familii?” FOTO

Mai mulți navetiști protestează, luni seară, în stația din zona magazinului Kaufland Vest după ce nu au fost lăsați să urce în microbuzul care efectuează cursa Ploiești-Mărgineni, aceasta fiind și ultima. Observatorulph.ro solicită public conducerii Consiliului Județean Prahova să ia măsuri pentru evitarea unor astfel de situații.

Un călător ne-a trimis imagini cu oamenii care așteaptă în stație după ce n-au avut locuri în mașina care și-a început cursa de la Gara de Sud la ora 17:00.

”Când microbuzul a ajuns în stație la Kaufland Vest nu mai erau suficiente locuri, așa că noi nu am fost lăsați să urcăm. I-am cerut șoferului să vorbească cu patronul să trimită o mașină mai mare, ca să putem merge la familii. E ultima cursă pe acest traseu, cum ajungem noi acasă?” a fost mesajul transmis de acesta.

Observatorulph.ro a încercat să contacteze telefonic operatorul de pe traseul respectiv, dar la numerele afișate pe site-ul firmei nu a răspuns nimeni.

Observatorulph.ro solicită public conducerii Consiliului Județean Prahova să ia măsuri pentru evitarea unor astfel de situații.

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău