2d0c3189-7b57-4e25-97ac-e7109d65f69e.jpg

Mai mulți prahoveni au anunțat vineri după-amiază că vor participa la mitingul din București, organizat în Piața Victoriei. Primul grup de protestatari s-a strâns în parcarea de la Kaufland Sud.

UPDATE: ora 17.00 - Un alt grup, mult mai mare, format și din zeci de motocicliști, dar și din conducători auto, și-au dat întâlnire la benzinăria de la ieșire din Ploiești. Cu toții s-au mobilizat pe rețelele de socializare și intenționează să participe la protestul din București, din Piața Victoriei.

Prahovenii care vor să participe la protestul din București s-au mobilizat pe rețelele de socializare și și-au dat întâlnire în mai multe zone ale Ploieștiului, intenționând să se deplaseze în coloană pe DN1, până în București.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În parcarea de la Kaufland Sud, vineri după-amiază, cu puțin înainte de ora 17.00, s-au adunat aproximativ 10 autoturisme cu protestatari.

Tot pe rețelele de socializare și-au dat întâlnire și mai mulți motocicliști care doresc să participe la mitingul din București. Aceștia au anunțat că ora de întâlnire este 17.00, la o benzinărie de la o ieșire din Ploiești spre București.

c744b86e-d114-4695-828e-9399e2f21a87.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.