Fiica unuia dintre pacienții care au ars în incendiul de la Movila, în stare gravă la Județean. Medicul Amin Zahra: „Vinovați sunt cei care au puterea de a face ceva, dar nu o fac! Au empatie zero!”

1

Incendiul care s-a produs, joi dimineață, într-un salon al Secției de Boli Infecțioase (Movila), s-a soldat cu doi bărbați arși de vii. Medicul Amin Zahra a relatat că tatăl unei paciente aflată în stare gravă la Județean a fost una dintre cele două victime ale incendiului de la Movila. „Și, până la urmă cine se face vinovat, cine sunt responsabilii?! Vinovați sunt cei care au puterea de a face ceva, dar nu o fac! Au empatie zero!”, a susținut, vineri, dr. Amin Zahra pe Facebook”.

Tragicul eveniment de la Movila a avut loc, joi dimineață. Doi pacienți, în vârstă de 74 de ani, respectiv de 75 de ani, au decedat, iar o infirmieră s-a ales cu arsuri pe 15% din corp.

Citește și: Filmul incendiului de la Spitalul Movila din Ploiești

Vineri, dr. Amin Zahra a relatat că soțul unei paciente aflate în stare gravă la Județean i-a comunicat că tatăl acesteia a fost una dintre victimele incendiului de la Movila.

Citește și: Starea victimelor din incendiul izbucnit la Spitalul Movila din Ploiești. Doi bărbați au murit, o infirmieră a fost transportată cu arsuri la Spitalul Floreasca, iar alte 15 persoane au fost transferate la Județean

Postarea dr. Amin Zahra:

„Avem mulți pacienți!

Întotdeauna, aflăm lucruri despre fiecare în parte printr-o anamneză, așa cum este și normal.

Dar de cele mai multe ori, această anamneză trece de bariera doctor, pacient!

Ajungem să petrecem mai mult timp cu ei decât cu propria noastră familie.

Ieri, am fost sunat de soțul unei doamne internată la noi în vârsta de 47 ani, care se află într-o stare gravă și mi-a spus că tatăl pacientei noastre, a fost una dintre victimele incendiul de la Ploiești.

Incredibil de trist și tragic!

Ce poate fi mai tragic de atât?!

Vă spun eu… Că ne-am obișnuit cu tot ce este anormal! Ne-am obișnuit cu corupția, să fim tratați și să ni se vorbească urât, cu spitale arse, cu școlii insalubre… Cu moartea!

Și, până la urmă cine se face vinovat, cine sunt responsabilii?!

Vinovați sunt cei care au puterea de a face ceva, dar nu o fac! Au empatie zero!

Iar, politicienii noștri ne dau cel mai bun exemplu, pe lângă incompetența lor, ne mai repetă și aceleași texte în care nu mai crede nimeni! De ce!? … Pentru că ne-au arătat în repetate rânduri că nu le pasă!

Atunci când ai copii, oricât de greu ți-ar fi vrei să le oferi toate condițiile, pentru că ești conștient că astfel îi oferi o șansă la un trai cât mai bun.

Nu știu cât este de bună sau nu comparația, dar până la urmă așa ar trebui să ne vadă politicienii noștri!

Dragi politicieni, ieșiți din birou, luați spitalele și școlile la rând așa cum luați toate satele când aveți nevoie de un vot!

Demonstrați că vă pasă!

Veniți la spital și stați de vorbă cu pacienții, cu aparținătorii care stau în fața spitalului, așteptând o veste bună!

Vaccinați sau nevaccinați, toți merită să ducă o viață mai bună și să fie tratați în spitalele din România.

Noi abia așteptăm să vă vedem când veți tăia o panglică a unui spital nou inaugurat sau a unei școli moderne, așa cum există, dar la care românii încă visează!!!

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău