„De frică, oamenii au ajuns să se apere singuri!” Primarul din Telega susține modificarea legii cu privire la prevenirea și combaterea atacurilor urșilor

0

„Oamenii din Telega, de spaimă, au ajuns să se apere singuri de atacurile urșilor, deși nu asta este soluția. Nici legală, nici firească!” Vorbele îi aparțin primarului din Telega, Costel Brezeanu, prezent la întâlnirea cu primarii din  UAT-urile ce se confruntă cu atacurile violente ale urșilor.

Edilul șef din Telega a vorbit în numele comunității locale pe care o reprezintă, susținând necesitatea luării de măsuri urgente pentru ca localnicii să nu mai aibă de suferit din această cauză. Pe raza comunei Telega există zece urși, populația fiind înspăimântată de posibile atacuri.

La începutul lunii septembrie, un bărbat de 50 de ani a fost desfigurat după ce a fost atacat de un exemplar de urs. Totul s-a petrecut pe un deal, unde bărbatul avea o grădină.

Primarul localității a semnalat gravitatea situației și a semnat, alături de alți edili din Prahova, documentul comun prin care se solicită modificarea în regim de urgență a legislației în vigoare. Documentul va fi înaintat Parlamentului.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău