Acțiuni de dezinsecție în comuna Brazi. Ce trebuie să știe locuitorii

0

S.C. CORAL IMPEX S.R.L. aduce la cunostinta ca in perioada 31 august – 2 septembrie 2021 se vor executa servicii de dezinsectie combatere tantari in Comuna Brazi, pe urmatoarele suprafete:

– suprafata starazilor din satele: Brazii de Sus, Brazii de Jos, Stejaru, Popesti, Negoiesti, Batesti;

– suprafata exterioara de la: Scoala, Gradinita si Sala Polivalenta Brazi; Scoala si Gradinita Batesti; Gradinita Popesti; Scoala Popesti; Scoala Negoiesti; Gradinita Negoiesti; Dispensar Stejaru; Colonia Brazi; Parc Popesti; Parc Negoiesti; Parc Brazi; Dispensar Uman Brazi; Primarie; Parc Primarie; Caminul Cultural Brazi; Primarie Popesti; Parc Negoiesti; Parc Stejaru; Biserica Stejaru; Biserica Camine; Biserica Batesti; Biserica Brazi; Bisecrica Popesti; Biserica Negoiesti; Cimitir Negoiesti.

Actiunile de dezinsectie se vor executa incepand cu ora 05.00 (dimineata).

Produsele utilizate sunt:

  • Cymina Plus, avand substanta activa cypermethrin, tetramethrin, piperonyl butoxide, folosit pentru combaterea insectelor adulte;
  • Vectobac WG, avand substanta activa bacillus thuringiensis, folosit pentru combaterea larvelor;

Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii, cu acordul prealabil al beneficiarului.

Produsele mentionate se regasesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar – umana de Ministerul Sanatatii si fac parte din grupele Xn (gr. III) si Xi (gr. IV) de toxicitate

Activitatea de dezinsectie este realizata de catre Primaria Comunei Brazi prin S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu utilaje portabile si autopurtate.

Pentru ca activitatea de dezinsectie sa fie eficiente, acesta trebuie efectuata in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public, cat si privat.

In acest sens, facem apel catre cetateni, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de dezinsectie pe proprietati, in cladiri, concomitent cu actiunea primariei.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestor actiuni, perioada de efectuare a activitatilor dezinsectie va fi prelungita.

Va rugam ca in perioada mentionata sa luati toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine din comuna, in caz contrar, Primaria Comunei Brazi si S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău