RPS5476_1600x1200.jpg

Petrolul a câştigat şi cel de-al treilea test al iernii, învingând-o pe AS SR Braşov, într-un meci disputat pe terenul sintetic de la Cheile Grădiştei. “Lupii” s-au impus clar, scor 5-0 (1-0), prin golurile marcate de către Arnăutu (penalti), Păun, Nini Popescu, Cârjan şi Lambru.

După 12-1 cu AS Steagul Roşu Braşov şi 2-1 cu Olimpic Cetate Râşnov, petroliştii au câştigat şi cel de-al treilea joc de pregătire al debutului de an, disputat tot în compania unei formaţii braşovene. De această dată a fost vorba despre liderul eşalonului judeţean, AS SR Braşov, o echipă cu gânduri mari şi cu un lot în care se regăsesc destui jucători cu experienţa primului eşalon, lucru care s-a şi văzut după modul în care au decurs ostilităţile în primele 45 de minute ale jocului. Adică o primă repriză echilibrată, de luptă, cu puţine faze de poartă, şi decisă, până la urmă, de o lovitură de pedeapsă, acordată în urma unui fault comis asupra lui Nini Popescu, şi transformată, fără emoţii, de către Arnătu (36).

După reluare, însă, lucrurile s-au schimbat radical, “lupii” preluând autoritar frâiele confruntării. Păun (66) a majorat diferenţa, reluând din faţa porţii, după o pasă a lui Nini Popescu. Mijlocaşul petroliştilor a reuşit, la rândul său, să şi înscrie, în minutul 71, atunci când a pătruns decis pe partea dreaptă şi a finalizat, cu un şut perfect, la colţul lung.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe final, Cârjan (89) a plasat superb, cu capul, de la 10 metri, la o nouă centrare ideală a lui Nini Popescu, cel care, în cel de-al treilea minut al prelungirilor, i-a oferit o pasă decisivă şi lui Lambru (90+3), acesta punctând din faţa porţii.

A fost ultimul joc de pregătire de la Cheile Grădiştei, însă elevii lui Romulus Ciobanu îşi vor continua cantonamentul până vineri, atunci când este programată revenirea la Ploieşti.

text si foto: fcpetrolul.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.