fbpx

RPS5476_1600x1200.jpg

Petrolul a câştigat şi cel de-al treilea test al iernii, învingând-o pe AS SR Braşov, într-un meci disputat pe terenul sintetic de la Cheile Grădiştei. “Lupii” s-au impus clar, scor 5-0 (1-0), prin golurile marcate de către Arnăutu (penalti), Păun, Nini Popescu, Cârjan şi Lambru.

După 12-1 cu AS Steagul Roşu Braşov şi 2-1 cu Olimpic Cetate Râşnov, petroliştii au câştigat şi cel de-al treilea joc de pregătire al debutului de an, disputat tot în compania unei formaţii braşovene. De această dată a fost vorba despre liderul eşalonului judeţean, AS SR Braşov, o echipă cu gânduri mari şi cu un lot în care se regăsesc destui jucători cu experienţa primului eşalon, lucru care s-a şi văzut după modul în care au decurs ostilităţile în primele 45 de minute ale jocului. Adică o primă repriză echilibrată, de luptă, cu puţine faze de poartă, şi decisă, până la urmă, de o lovitură de pedeapsă, acordată în urma unui fault comis asupra lui Nini Popescu, şi transformată, fără emoţii, de către Arnătu (36).

După reluare, însă, lucrurile s-au schimbat radical, “lupii” preluând autoritar frâiele confruntării. Păun (66) a majorat diferenţa, reluând din faţa porţii, după o pasă a lui Nini Popescu. Mijlocaşul petroliştilor a reuşit, la rândul său, să şi înscrie, în minutul 71, atunci când a pătruns decis pe partea dreaptă şi a finalizat, cu un şut perfect, la colţul lung.

Pe final, Cârjan (89) a plasat superb, cu capul, de la 10 metri, la o nouă centrare ideală a lui Nini Popescu, cel care, în cel de-al treilea minut al prelungirilor, i-a oferit o pasă decisivă şi lui Lambru (90+3), acesta punctând din faţa porţii.

A fost ultimul joc de pregătire de la Cheile Grădiştei, însă elevii lui Romulus Ciobanu îşi vor continua cantonamentul până vineri, atunci când este programată revenirea la Ploieşti.

text si foto: fcpetrolul.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg