Prahoveanul Eric Maximmilian Niță, pe locul al III-lea în clasamentul celor mai buni tenismeni europeni U12

0

Eric Maximmilian Niţă, tenismenul prahovean a reușit la numai 12 ani a reuşit să ajungă numărul 3 în Europa. În acest clasament l-a propulsat şi evoluţia foarte bună din cadrul Campionatelor Europene U12 din Mallorca, Spania.

Un campionat dificil la care au participat cei mai buni 32 de tenismeni U12 din Europa. Eric a ajuns până în semifinală pe care a pierdut-o în faţa unui adversar rus, mult mai puternic şi agresiv în lovituri. La pachet au fost şi emoţiile foarte mari.

Eric urmează să plece în Portugalia în luna decembrie, unde va participa la un turneu de  Categoria I.

Parcursul de excepție al tânărului jucător este apreciat și de către cadrele didactice de la Școala „Grigore Moisil” din Ploiești, unde învață Eric, și care, în frunte cu directorul Anda Marcu, i-au înţeles eforturile depuse şi l-au sprijinit.

Astfel, ca să nu piardă prea mult din materie, profesorii au susţin şi cursuri online în paralel cu cele predate elevilor care au participat fizic la ore.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău