Handbalista Florina Cătălina Popescu de la C.S. Activ Prahova-Ploiești, prezentă la Campionatului European de Fotbal 2020 de pe Arena Națională

0

Handbalista Florina-Cătălina Popescu, componentă a echipei C.S. Activ Prahova-Ploiești, va face parte din delegația oficială a sportivilor români prezenți la festivitățile de deschidere a Campionatului European de Fotbal 2020, organizate pe Arena Națională. Anunțul a fost făcut de Consiliul Județean Prahova.

Cea de-a XVI-a ediție a Campionatului European de Fotbal 2020 a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19, fiind reprogramată în acest an între 11 iunie – 11 iulie. Meciurile se vor juca în 11 orașe din 11 țări europene, printre care și România.

Citește și: Măsuri anti-Covid pe Arena Națională la partidele UEFA EURO 2020. Au acces persoanele vaccinate sau cu test negativ

„Handbalista Florina-Cătălina Popescu, componentă a echipei C.S. Activ Prahova-Ploiești, va face parte din delegația oficială a sportivilor români prezenți la festivitățile de deschidere a Campionatului European de Fotbal 2020, organizate pe Arena Națională.

Cătălina va fi prezentă atât la ceremonia de inițiere din data de 11 iunie, cât și la cele de deschidere ale meciurilor programate pe Arena Națională din București, pe 13, 17, 21 și 28 iunie.

Reprezentanta „Bufnițelor“ are 27 de ani, este absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport de la Pitești, unde a finalizat pregătirea cu studii de master, specializarea Performanță în Sport, fiind în prezent profesoară de Educație Fizică și Sport la Școala nr.10 „George Coșbuc“ din Ploiești.

Începând cu anul 2019, Cătălina a devenit componenta echipei prahovene C.S. Activ, unde joacă pe poziția de inter (dreapta-stânga) și centru”, a anunțat Consiliul Județean Prahova.

Sursă text, foto: Facebook – Consiliul Județean Prahova

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău