Povestea lui Adrian Iacob, zis și ”Petrolupu”, unul dintre cei mai înfocați suporteri ai Petrolului

Adrian Iacob, cunoscut printre suporterii echipei fanion a Ploieștiului ”Petrolupu” este invitatul lui John Cristea în emisiunea Observatorulph.ro LIVE – Generația lui John de luni, 22 februarie, de la ora 13:00.

Cum a ajuns să fie numit ”Petrolupu”

Treaba asta a venit de la un prieten din copilărie. Eu mergând peste tot după echipa noastră fanion, Petrolul, s-au amestecat cumva cuvintele Petrolul și Lupul.. iar in scurt timp toată lumea a ajuns să mă strige Petrolupu!

Și-a înghețat anul 3 de facultate

Am 21 de ani, în prezent lucrez la firma mătușii mele datorită tatălui meu care m-a angajat după ce mi-am înghețat anul 3 de facultate din motive despre care aștept cu nerăbdare să povestesc în podcast-ul lui John. Sunt mândru de faptul că sunt ploieștean. Ploieștiul este orașul în care doresc să rămân orice s-ar întâmpla.

Consider ca a fost un plus total faptul că am înghețat anul, chiar dacă la început părea un eșec dezastruos, mai ales pentru părinții mei. Jobul m-a făcut să mă maturizez, să fiu mai responsabil și să văd viața cu alți ochi.

Cum i-a schimbat viața un job

De când lucrez, văd o schimbare totală legată de program: înainte veneam acasă la 4-5 dimineața, dormeam până la 5 seara, ieșeam afară cu prietenii iar asta nu ducea nicăieri. Era un ciclu vicios care nu se mai termina.

De când sunt nevoit să mă trezesc la prima oră, să merg la job și să fiu responsabil de acțiunile pe care le fac întreaga perspectivă despre viață și prieteni s-a schimbat.

”Aș vrea să reîncep facultatea”

Am ajuns să mă gândesc tot mai mult că ceea ce fac eu acum cu timpul meu este foarte productiv atât pe parte financiară cât și pentru dezvoltarea mea.

Planurile mele pentru viitor sunt să reîncep facultatea, să mă țin de treabă pentru a finaliza studiile și să profesez în domeniu pentru care mă pregătesc.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău