Petrolul Ploiești – Politehnica Iași, în „optimile” Cupei României. Reacția antrenorului Viorel Moldovan

La sediul Federației Române de Fotbal s-a desfășurat, astăzi, tragerea la sorți a partidelor contând pentru optimile de finală ale Cupei României. FC Petrolul Ploiești va evolua, în această fază a competiției, pe teren propriu, urmând să întâlnească prim-divizionara Politehnica Iași.

Petrolul va da piept cu o formație de prim-eșalon în etapa următoare a Cupei României, sorții scoțând-o în calea „lupilor” pe Politehnica Iași. Semifinalistă în ediția trecută a competiției, formația moldoveană a acces, de această dată, în optimi, după ce, în turul precedent, a trecut de campioana en-titre, CFR Cluj.

Partida dintre FC Petrolul Ploiești și Politehnica Iași se va juca în intervalul 09-11 februarie, pe „Ilie Oană”, în funcție de programul ce va fi stabilit de către televiziuni.

ehnicianul „galben-albaștrilor” a comentat tragerea la sorți, spunând că este încrezător în șansele pe care echipa sa le are pentru a se califica în sferturile de finală. „Nu aveam preferințe înainte de tragerea la sorți! Nu luasem în calcul pe nimeni, în mod special, pentru că obiectivul nostru este acela de a merge cât mai departe. Vom întâlni o formație din primul eșalon, o echipă valoroasă, dar sunt convins că avem potențialul și capacitatea necesară pentru a câștiga această confruntare”, a afirmat Viorel Moldovan.

„Este bine că jucăm acasă și, în același timp, cred că va fi și prilejul potrivit pentru a vedea unde ne aflăm în acest moment. Vom avea timp, apoi, să pregătim și debutul în campionat, accederea în play-off fiind, evident, prioritatea noastră. Dar asta nu înseamnă că vom neglija Cupa României, o competiție pe care o respectăm și în care ne dorim să avem un parcurs cât mai lung”, a adăugat Viorel Moldovan. (sursa: fcpetrolul.ro)

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău